05 / 05 / 2024

ataşehir trendist ne zaman teslim

ataşehir trendist ne zaman teslim

Ataşehir Trendist Konutları 'nda stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede teslimler Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ataşehir Trendist'de 310 bin liradan başlayan fiyatlarla!

K Yapı-Solid İnşaat ortaklığında İstanbul 'un Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen Ataşehir Trendist projesi 13 blok halinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 310 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Trendist ödeme tablosu! Teslimler 2015 sonunda!

Ataşehir Trendist ödeme tablosu kapsamında yer alan daire tipleri için banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin ise 2015 sonunda yapılması planlanıyor

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir teslim tarihi! 250 bin TL'ye!

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir teslim tarihi olarak 2015 senesinin sonu belirlendi. Proje kapsamında yer alan daire tiplerinin fiyatları ise 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Ataşehir Trendist ne zaman teslim?

Ataşehir Trendist ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2015 senesi belirlendi. Ataşehir Trendist Evleri projesi kapsamında yer alan konutlar 2015 senesinin sonunda sahiplerine teslim edilecek

Trendist Ataşehir!

Trendist Ataşehir kapsamında yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir görselleri!

Konut teslimlerinin 2015 yılının sonunda yapılması planlanan Trendist Ataşehir projesinde toplam 830 adet daire ve 40 adet dükkan bulunuyor. K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir görselleri haberimizde yer alıyor...

Trendist Ataşehir görselleri!

Trendist Ataşehir görselleri haberimizde yer alıyor. Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan dairelerden 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 471 bin liradan başlayarak yükseliyor

Ataşehir Trendist!

Ataşehir Trendist kapsamında yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor...

Ataşehir Trendist ödeme planı!

Ataşehir Trendist ödeme planı dahilinde 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor. K Yapı ve Solid İnşaat projesi Ataşehir Trendist Konutları'nda fiyatlar 250 bin liradan başlayarak değişiyor...

Ataşehir Trendist Evleri!

Ataşehir Trendist Evleri projesinde 820 konut inşa ediliyor. 2015 yılının sonunda teslim edilecek olan Ataşehir Trendist Evleri projesinde konut fiyatları 250 bin liradan başlıyor...

Ataşehir Trendist ne zaman teslim?

Ataşehir Trendist ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 24 ay sonrası yani 2 sene sonrası olarak belirlendi. Projedeki konutların 2015 senesinin sonunda teslim edilmesi planlanıyor

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir’e 260 bin metrekarelik millet bahçesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Ataşehir Belediyesi'ne aday gösterildi. 34 yıl Ataşehir'de yaşamış olan Erdem, ilçeyi ayağa kaldıracak projelerini anlattı. 

Lens Yapı Ataşehir Modern ne zaman teslim?

Yatırım gücü en yüksek “yeni” proje olarak tanıtılan Ataşehir Modern'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi davası ne durumda?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılan davalarlardaki son durum hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO Ataşehir Belediyesi davası sürüyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılan davalardan biri ile ilgili gelişmeyi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte konuya ilişkin yapılan açıklama..

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davayı kazandı!

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davaya ilişkin İstanbul 9. Vergi Mahkemesi tarafından verilen ve Vakıf GYO lehine sonuçlanan mahkeme kararı için, düzeltme talebi Danıştay 9. Dairesi'nin 2016/311 E. 2016/5497 K.s. kararı ile reddedildi.

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davada son durum!

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne karşı açtığı davalardan 2015/812 E.S.ve 2015/813 E.S. nolu dosyalar için İstanbul 8. Vergi Mahkemesi, Danıştay nezdinde temyiz yolu açık olmak üzere, dava konusu ödeme emrinin iptaline karar verdi.

Nidakule Ataşehir ihalesi ne zaman?

Nidakule Ataşehir'de yer alan 21 dükkan ihaleye çıkıyor. Başvuruları devam eden proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Peki Nidakule Ataşehir ihalesi ne zaman?

Vakıf GYO - Ataşehir Belediyesi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılan davalardan biri ile ilgili gelişmeyi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte konuya ilişkin yapılan açıklama..

Mersin Ataşehir Belediyesi'ne usulsüz arsa dönüşümü için dava açıldı!

CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin, herhangi bir uyarıda bulunmadan kendilerine ait 19 bin 320 metrekarelik arsayı parka dönüştürdüğünü iddia eden işadamı M. Kürşat Hattat dava açtı.

Vakıf GYO Ataşehir Belediyesi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılmış olan davaların son durumu hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. İşte açıklama...

Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Tatar Yapı Ataşehir projesinin home ofice binası 10 katlı olarak, mini plaza binası ise 3 katlı olarak tasarlandı. Proje toplam 7 bloktan oluşuyor. Peki Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Lansmanı bugün yapılan Trendist Ataşehir 'de yer alan 28 adet penthouse daire satışa sunuldu. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

ataşehir trendist ne zaman teslim Haberi

ataşehir trendist ne zaman teslim

Ataşehir Trendist Konutları 820 tane daireden meydana geliyor. K Yapı ile Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Ataşehir Trendist Konutları'nda stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 


Ataşehir Trendist Konutları'nda fitness center, tenis kortu, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, masaj odası, çocuk oyun alanı, güvenlik, otopark, pilates-yoga salonu, güneşlenme terası, basketbol sahası bulunuyor. 


Ataşehir Trendist Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları şu şekilde;  1+0 daireler 320 bin TL, 1+1 daireler 329 bin TL ile 393 bin TL, 2+1 daireler 630 bin TL, 3+1 daireler 719 bin TL, 4+1 daireler 949 bin TL'den başlıyor. 


Ataşehir Trendist Konutları'nda yüzde 5 peşinat ödendiğinde, ödemeler 1 yıl sonra başlıyor....