28 / 04 / 2024

ataşehir trendist teslim

ataşehir trendist teslim

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu İstanbul Ataşehir'de yeni bir proje için işbirliğine gitti. Trendist Ataşehir ismiyle yükselecek site 3 adet 33 katlı ve 13 adet 8 katlı olmak üzere 16 bloktan oluşacak. Projede 820 adet konut bulunuyor.

Ataşehir Modern teslim tarihi!

Ataşehir Modern teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern teslim tarihi ve proje detayları...

Ataşehir Modern teslim tarihi!

34 bin 145 metrekare arsa alanında konumlandırılan  Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Trendist Ataşehir'de teslimler başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de K Yapı ve Solid İnşaat imzasıyla yükselen Trendist Ataşehir projesinde bağımsız bölümlerin teslimleri başlıyor. Projede yer alan her bir bağımsız bölüm için teslim günü ve saati belirlendi.

Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Lansmanı bugün yapılan Trendist Ataşehir 'de yer alan 28 adet penthouse daire satışa sunuldu. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi!

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi olarak 2016 Ekim ayı planlandı. Toplam 28 adet penthouse daireinin de bulunduğu proje 2 bin 500 adet daireden meydana geliyor.

B-Life Ataşehir Evleri teslim tarihi!

3 blok şeklinde yükselen B-Life Ataşehir Evleri projesinde toplam 84 adet daireden oluşuyor. B-Life Ataşehir Evleri teslim tarihi olarak Ekim 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Ataşehir Trendist Konutları iletişim!

K Yapı ile Solid İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yüzde 5 peşinat ödemeleri ile konut sahibi olunabiliyor. Ataşehir Trendist Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Trendist Evleri toplamda 820 adet daireden meydana geliyor. İşte satış süreci devam eden Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları...

Ataşehir Trendist Konutları!

Ataşehir Trendist Konutları 'nda stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede teslimler Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ataşehir Trendist güncel fiyat!

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede teslimler 206 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Proje K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Ataşehir Trendist güncel fiyat...

Ataşehir Trendist Evleri satılık!

Trendist Ataşehir konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Ataşehir Trendist Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler yer alıyor.

Ataşehir Trendist Evleri iletişim!

Ataşehir Trendist Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayı içerisinde yapılması planlanan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Trendist Rezidans!

Ataşehir Trendist Rezidans projesinde yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

ataşehir trendist teslim Haberi

ataşehir trendist teslim

250 bin liradan başlıyor

Toplam 275 bin metrekare inşaat alanına sahip site içerisinde 43 adet farklı büyüklükte cadde mağaza ve sosyal alanlar da yer alacak. Site kısmında yer alan yatay bloklarda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin, kulelerde ise 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 250 bin lira ile 872 bin lira arasında değişiyor. Katma değer vergisi oranının yüzde 1 olduğu proje tamamlandığında en az yüzde 40 değer artışı bekleniyor. Sosyal donatıları arasında yoga salonı, kapalı yüzme havuzu, 2'er adet sauna, buhar odası, masaj odası, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, voleybol ve baksetbol sahası, tenis kortu ile 2 adet çocuk oyun alanı bulunuyor.


350 milyon liralık yatırım

Ataşehir Belediyesi'nden kat karşılığı anlaşması ile geliştirilen araziye yapılacak olan Trendist Ataşehir,...