29 / 04 / 2024

Ataşehir Yenisahra ihaleleri

Ataşehir Yenisahra ihaleleri

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından verilen ilana göre Ataşehir Yenisahra' da 1 milyon 305 bin liraya bina satılıyor. Gayrimenkulün satışı 23 Mayıs 2014' te yapılacak.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Ataşehir Yenisahra 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı'nda 6 Nolu Plan Notu Revizyonu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ataşehir Yenisahra Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Ataşehir ilçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ataşehir Yenisahra Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Ataşehir İlçesi, Yenisahra Mahallesi, 752 ada, 36, 39, 13, 5, 6, 7, 8 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Ataşehir’in imar sorunu çözüldü!

Ataşehir'in Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları İBB Meclisi'nden oy birliğiyle geçti.

Ataşehir’in imar sorunu çözülüyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Erdem, " Cuma günü Yenisahra ve Barbaros Mahallemizin 40 yıldır beklenen imarları çıkmış olacak" dedi...

Ataşehir Yenisahra için imar müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Yenisahra'da halkın sorunlarını dinleyen Erdem, mahalle sakinlerine imar sözü verdi.

İsmail Erdem: Ataşehir'in imar sorunu bitecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Yenisahra, Barbaros, Mustafakemal ve Aşıkveysel mahallelerinin planları dahi yok. Biz Ataşehir'in imar sorununu bitireceğiz" dedi.

Ataşehir Yenisahra imar planı askıya çıktı!

Ataşehir Yenisahra Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros'un imar sorunu çözülüyor!

“Yenisahra Mahallesi Yakın Çevresi 1/1000 Ölçek Revize Uygulama İmar Planı”, Ataşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.

Ataşehir Yenisahra nazım imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresi itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Ataşehir Yenisahra ihaleleri Haberi

Ataşehir Yenisahra ihaleleri

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Yenisahra bölgesinde 359 metrekare arsa alanı üzerindeki bina arsası ile birlikte satılıyor. Fatih Caddesi üzerinde yer alan gayrimenkulün satışı 23 Mayıs 2014 günü saat 10.20'de yapılacak.


Gayrimenkulün fiyatı 1 milyon 305 bin lira olarak belirlendi.

Dosya için