06 / 05 / 2024

ataşehir yüksel plus

ataşehir yüksel plus

Osel Art Yapı tarafından hayata geçirilen Yüksel Plus projesinde daire fiyatları 200 bin liradan başlıyor

Ataşehir Yükselplus'ta teslimler ne zaman?

10 katlı tek blokta 44 konuttan meydana gelen Ataşehir Yükselplus projesinin inşaat çalışmaları ve satışlar başladı

Yüksel Plus'ta satışlar başladı! 200 bin TL'ye!

Osel Art Yapı'nın yeni projesinde satışlar başladı. Yüksel Plus adı verilen proje, Ataşehir Şerifali'de yükseliyor

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Novada Ataşehir yılbaşında açık mı?

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir yılbaşında açık mı? Novada Ataşehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Ataşehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de A plus ofisler 30 ay faizsiz ödeme imkanıyla!

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen My Newwork Ataşehir, A plus ofis projesi olarak inşa ediliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası 'nda Ataşehir 'de yükseliyor.

Yüksel Dum Ataşehir kentsel dönüşüm davasını kazandı!

Yüksel Dum’un evini yıktılar, baraka yaptı. Toprağını kentsel dönüşüme terk etmedi. Dava açtı, kazandı; arazinin değeri 1 milyon TL'ye dayandı. Ama davanın nihai sonucunu görmeye kalbi yetmedi. İşte Ataşehir’den bir kentsel dönüşüm hikâyesi..

Ataşehir'de Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı düzenlenecek!

Ataşehir'de Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı düzenlenecek. Konferansta; “Küresel İklim Değişiminin Türkiye’ye Etkileri, Kuraklık ve Kuraklığın Nedenleri, Su Tüketimini Azaltmak İçin Yapılması Gerekenler” konuları konuşulacak.

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! Taksitlere 1 yıl sonra başla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Trendist Ataşehir Konutları'nda 1 yıl taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Konutları kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödemelerde yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Taksit ödemeleri ise tam tamına 1 yıl sonra başlıyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde 1 yıl sonra taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. Ayrıca peşinat olarak da yüzde 5'lik ödeme yapılıyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! Taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projede yer alan daire seçenekleri stüdyolardan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daire seçenekleri için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Ayrıca Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir'de 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Toplam 820 konuttan oluşan projede taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksitler!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. Taksitler ise 1 yıl sonra başlıyor. Daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşin kampanyası!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule lansmana özel kampanyayla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor...

ataşehir yüksel plus Haberi

ataşehir yüksel plus

Osel Art Yapı'nın yeni projesi Yüksel Plus Ataşehir Şerifali'de 1500 metrekarelik alanda yükseliyor. 10 katlı tek blok halinde yükselen Yüksel Plus projesinde her katta 4 daire bulunuyor. 44 konuttan meydana gelen projede Daire brüt 74 metrekare 1+1 ve brüt 100 metrekare 2+1 tipinde seçeneklere sahip.

Yüksel Plus projesinde 1+1 daireler 200 bin liradan, 2+1 daireler 245 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin ödeme sisteminde ev sahibi olmak isteyenler  bankadan konut kredisi kullanabiliyorlar.

Ataşehir Finans Merkezi'ne 150 metre, Ataşehir MC Donalds'a 650 metre mesafede bulunan Yüksel Plus projesinde çift katlı otopark ve kapalı havuz yer alıyor.

İnşaat çalışmaları başlayan Yüksel Plus projesinin teslimler 14 ay sonra yapılacak. 


0216 420 94 60


http://www.oselart.com/


Gülay...