17 / 05 / 2024

Ataşehir Yükselplus teslimler

Ataşehir Yükselplus teslimler

10 katlı tek blokta 44 konuttan meydana gelen Ataşehir Yükselplus projesinin inşaat çalışmaları ve satışlar başladı

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Novada Ataşehir yılbaşında açık mı?

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir yılbaşında açık mı? Novada Ataşehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Ataşehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

A+Live Ataşehir Ofis fiyat!

A+Live Ataşehir Ofis projesinde teslimler Haziran 2017 tarihinde yapılıyor. 200 milyon lira yatırımla yükselen A+Live Ataşehir projesinde 111 ofis ve 11 dükkan yer alıyor...

B-life Ataşehir'de teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek!

Berberoğlu ve Entegre İnşaat'ın temel değerler bütünü B-Life: Karşıyaka'nın yeni kent merkezi Ataşehir'de yükseliyor. IZBAN istasyonunun yanında hayata geçirilen projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek...

Trendist Ataşehir Evleri'nde 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödemelerde yüzde 5 peşinat ödeniyor.

Trendist Ataşehir Evleri satılık!

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Trendist Ataşehir Evleri'nde 536 bin TL'ye 2+1! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinden 2+1 dairelerin fiyatları 536 bin ile 632 bin TL arasında değişiyor. Proje kapsamında yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor.

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy'de 3 milyon TL'ye konut arsası satıyor!

Ataşehir Belediye, Küçükbakkalköy Mahallesi 15 pafta 2601 parselde bulunan 1.050,26 metrekare konut arsasını 3 milyon 45 bin 754 TL muhammen bedelle ihaleye çıkardı. İşte Ataşehir Belediyesi konut arsası satış ihalesinin tarihi...

Trendist Ataşehir Konutları'nda yüzde 5 peşinatla! Taksitler 12 ay sonra başlıyor!

Trendist Ataşehir Konutları'nda yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında yüzde 20 'si ve de taksitleri 1 yıl sonrasında başlıyor.

Ataşehir'de Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı düzenlenecek!

Ataşehir'de Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı düzenlenecek. Konferansta; “Küresel İklim Değişiminin Türkiye’ye Etkileri, Kuraklık ve Kuraklığın Nedenleri, Su Tüketimini Azaltmak İçin Yapılması Gerekenler” konuları konuşulacak.

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! Taksitlere 1 yıl sonra başla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Trendist Ataşehir Konutları'nda 1 yıl taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Konutları kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödemelerde yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Taksit ödemeleri ise tam tamına 1 yıl sonra başlıyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde 1 yıl sonra taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. Ayrıca peşinat olarak da yüzde 5'lik ödeme yapılıyor.

Ataşehir Yükselplus teslimler Haberi

Ataşehir Yükselplus teslimler

Osel Art Yapı tarafından inşa edilen Yüksek Plus projesi Ataşehir Şerifali'de 1.500 metrekarelik alana kuruluyor. Toplam 44 konuttan meydana gelen projede 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Şerifali YükselPlus projesinin inşaat çalışmaları başladı. 


Ataşehir Yükselplus'ta teslimler 14 ay sonra yapılacak. Projede brüt 74 metrekarelik 1+1 daireler 200 bin liradan, brüt 100 metrekarelik 2+1 daireler 245 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki daireler banka kredisine uygun durumda. 


10 katlı tek blok halinde yapılan Yüksel Plus'ta her katta 4 adet daire yer alıyor. Projede kapalı havuz, çift katlı kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi aktivite alanları mevcut durumda. 


Yüksel Plus projesi Ataşehir Finans Merkezi'ne 150 metre, Ataşehir MC Donalds'a 650 metre mesafede yapılıyor. 


0216 420 94 60


http://www.oselart.com


Sinem...