27 / 04 / 2024

Ataşehirde gecekondular neden yıkılıyor

Ataşehirde gecekondular neden yıkılıyor

Ataşehir’de Kurbağalıdere çevresinde bulunan gecekondular, derede süren ıslah çalışmaları çerçevesinde yıkıldı. Vatandaşların bir kısmı yıkıma tepki gösterirken, bazılarının da yıkılan binaların demirlerini toplamaya çalıştıkları görüldü.

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

İBB'den yeni halk ekmek atağı! İstanbul'da ekmek 5 liraya çıkmıştı

İstanbul'da Üsküdar, Ataşehir ve Kadıköy'de 5 liraya çıktıktan sonra tartışmalara neden olan ekmek fiyatları belediyenin ürettiği halk ekmeğe olan ilgiyi artırdı. Belediye, artan talebe cevap vermek adına yeni bir fabrikayı daha hizmete açacak.

Üç büyükşehirde en çok satılan ikinci el araç markası belli oldu! En az 300 bin liraya alıcı buluyor

Sıfır otomobillerin cep yakan fiyatları ikinci el otomobillere olan ilginin artmasına neden oldu. Yaz aylarının gelmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı araba pazarında satışları yükseltti. Üç büyükşehirde en çok satılan otomobil markaları da belli oldu. İşte detaylar...

Bolu'da tartışmalara neden olan inşaat mühürlendi!

Bolu Kültür Mahallesi'de yol üstünde bulunan ve şehirde bazı tartışmalara neden olan inşaat çalışması hakkında Bolu Belediyesi tarafından mühürleme kararı alındı. 

Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden!

Satışların devam ettiği Ataşehir Modern'de de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede firma bünyesinde 72 ay vade yapılıyor. İşte size Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden...

Göçmen börekçisi yurt dışı atağında!

İlker Can Dönmez ve Tanju Taner Dönmezin 2004'te kurduğu ve 14 yılda 12 şehirde 82 şubeye ulaşan Göçmen Börekçisi, yurt dışı atağında..

Ataşehir’de 8 gecekondu yıkıldı!

Ataşehir’de Kurbağalıdere çevresinde bulunan gecekondular, derede süren ıslah çalışmaları çerçevesinde yıkıldı. Vatandaşların bir kısmı yıkıma tepki gösterirken, bazılarının da yıkılan binaların demirlerini toplamaya çalıştıkları görüldü.

Çankaya Ata mahallesi gecekondudan arındı!

Çankaya Belediyesi boş metruk yapıları ve kaçak inşaatları yıkmaya devam ediyor. Ekipler, yapılan son çalışma ile Ata Mahallesi bölgesindeki gecekonduları da yıkarak bölgeyi temizlemiş oldu.

My Towerland Ataşehir ödeme koşulları!

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen My Towerland projesi 3 bin 500 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Ataşehirde yükseliyor. My Towerland Ataşehir ödeme koşulları...

Ağaoğlu Ataşehir'de My Newwork projesini hayata geçiriyor!

Ağaoğlu Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde yeni bir ofis projesine imza atıyor. 345 bağımsız bölümden oluşması planlanan projede ofisler haricinde restoran,kafe, mağazalar gibi alanlar yer alacak.

Ağaoğlu'ndan Ataşehir'e yeni ofis projesi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde My Prestige ve My Office'in ardından yeni bir ofis projesine imza atıyor.

Mesa Mesken, Fikirtepe'den neden çıktı?

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda kentsel dönüşüme hazırlanan Mesa Mesken, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinden neden çıktı?.. İşte Mesa Mesken İstanbul Bölge Müdürü Tayfun Atalan'ın Emlakkulisi.com'a bomba açıklamaları!..

Sheraton İstanbul Ataşehir 2015 yılında faaliyete geçecek!

Starwood’ un Anadolu Yakası’ ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek. Sheraton İstabul Ataşehir dinamik yapısıyla şehirde yeni bir buluşma noktası olacak.

Ataşehirde gecekondular neden yıkılıyor Haberi

Ataşehirde gecekondular neden yıkılıyor

Yenisahra İstanbul Caddesi üzerinde Kurbağalıdere çevresinde bulunan gecekondular, sabah saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı. Yıkım nedeni ile çevrede polis tarafından güvenlik önlemi alındı. Gecekondularda eşyalarını çıkarmayan bazı vatandaşların, eşyalarını çıkardıkları görüldü. Bu sırada bazı vatandaşlar, yıkıma tepki gösterdi. Belediye ekipleri gerekli önlemleri aldıktan sonra kepçe ile gecekonduları yıkmaya başladı.

Binaların yıkılması ile birlikte hurda toplayan bazı vatandaşlar ise harekete geçti. Vatandaşlar, bina enkazına girerek demir ve hurdaları topladı. Çalışmalar sonucunda 8 gecekondunun yıkıldığı öğrenildi.


Bugün


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ATAŞEHİR`de Kurbağlıdere`nin ıslah çalışmaları kapsamında dere kenarındaki gecekonduların yıkımına başlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sık sık su taşkınlarına neden olan Kurbağlıdere`nin ıslah çalışmaları kapsamında Ataşehir Yenisahra Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bazı gecekonduları yıkma kararı aldı. Bina sahiplerine enkaz bedeli...