04 / 07 / 2024

ataşehirde nerelerde elektrik kesildi

ataşehirde nerelerde elektrik kesildi

Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde bulunan yeraltı kablolarının olduğu kısımda yangın çıkması sonucu İstanbul'un Anadolu yakasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşandı. Bölgeye saat 23.20 itibarıyla elektrik verilmeye başlandı...

Erdal Ata kimdir? Nerelerde vali olarak görev yaptı? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Erdal Ata hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda kaymakam olarak görev aldı? Hangi illerin valisi oldu? İçişleri Bakanlığında hangi pozisyonda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdal Ata ile ilgili tüm merak edilenler...

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından açıldı.

Ataşen Lojistik İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşen Lojistik İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Atalay Şengül tarafından kuruldu.

Ata GYO Kırklareli'deki gayrimenkulü için BDE Elektrik ile anlaştı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) elektrik tesisat işleri hakkında açıklama yaptı.

İstanbul'da elektrik kesintisi 27 Ocak 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Adalar, Ataşehir ve Sultanbeyli'nin bazı mahallelerinde 27 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 25 Ocak 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre; Adalar, Ataşehir, Sultanbeyli, Sancaktepe ve Ümraniye'nin bazı mahallelerinde 25 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

Öz Miroğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Miroğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Veysel Bayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Karslı Ahmet Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul'da elektrik kesintisi 15 Ocak 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre Beykoz, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Ataşehir ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde 15 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul'da elektrik kesintisi 4 Ocak!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Anadolu Yakası'nda Çekmeköy, Ataşehir, Sancaktepe, Kadıköy, Beykoz ve Adalar'ın bazı mahallelerinde yarın elektrik verilemeyecek.

İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Aralık 2015!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Sancaktepe, Maltepe, Ataşehir ve Tuzla'nın bazı mahallelerinde 31 Aralık'ta elektrik kesintisi uygulanacak. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağtım A.Ş'den yapılan açıklama şöyle...

İstanbul elektrik kesintisi 24 Aralık 2015!

Kadıköy, Maltepe, Kartal, Adalar, Tuzla, Ümraniye, Şile, Ataşehir ve Sanacaktepe'nin bazı mahallelerinde 24 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak. İşte kesinti yapılacak mahalleler...

İEM Emlak İnşaat Otomotiv Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İEM Emlak İnşaat Otomotiv Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yetiş Türköz, Ayfer Aydoğmuş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ali Fuat Cebesoy Caddesi'nde kuruldu.

Hayat Tesisat Elektrik İnşaat Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Tesisat Elektrik İnşaat Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Adıgüzel tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, D.Boyu Caddesi'nde kuruldu.

ataşehirde nerelerde elektrik kesildi Haberi

ataşehirde nerelerde elektrik kesildi

Ataşehir'deki trafo yangını nedeniyle Anadolu yakasındaki bazı bölgelere bir süre elektrik verilemedi.


Trafo merkezinde çıkan yangın elektrik kesintisine neden oldu.


Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde bulunan yeraltı kablolarının olduğu kısımda yangın çıkması sonucu İstanbul'un Anadolu yakasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşandı.


Türkiye Elektrik İdaresi Anonim Şirketi (TEİAŞ) 4. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü'nün Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde, yeraltındaki kablolarının olduğu kısımda yangın çıktı.


Yangın sebebiyle bölgede elektrik kesildi. Ataşehir, Göztepe, Suadiye, İçerenköy, Caddebostan, Sahrayıcedid, Maltepe'nin bir bölümü, Zümrütevler ve Kayışdağı kesintiden etkilendi.


İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Kadıköy, Ümraniye ve Ataşehir itfaiye ekipleri, yangına köpük sıkarak müdahale etti.


İtfaiyenin yoğun çalışması sonucu yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgeye saat 23.20 itibarıyla kademeli olarak elektrik verilmeye...