16 / 05 / 2024

Atasun Optik şubeleri

Atasun Optik şubeleri

Atasun Optik 200’üncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni mağaza, Ankara Bilkent Center AVM’de açıldı.

Atasun Optik'ten Babalar Günü fırsatı: Her 500 TL'ye 75 TL indirim! 

Atasun Optik, Babalar Günü kampanyasını açıkladı. Babalar Günü için 18 Haziran'a kadar seçili marka güneş gözlüklerinde her 500 TL'ye 75 TL indirim yapılıyor. İşte Atasun Optik Babalar Günü kampanyası 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Enis Yaman tarafından kuruldu.

Kaya 2022 İnşaat Metal Elektrik Optik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaya 2022 İnşaat Metal Elektrik Optik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hakan Haytabey tarafından kuruldu.

Kayacak İnşaat Malzemeleri Optik Mobilya Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayacak İnşaat Malzemeleri Optik Mobilya Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kaycak tarafından kuruldu.

Yıva Optik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıva Optik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Emeksiz tarafından kuruldu.

Ard Group Optik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ard Group Optik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 80 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Atasun Optik 30 yeni mağaza açacak!

Optik gözlük satışında lider markalardan biri olan Atasun Optik yıl sonuna kadar 11.5 milyon yatırım ve 30 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Atasun Optik 15 milyon TL yatırımla 40 mağaza açacak!

Dünyanın en büyük optik perakende zincirleri arasında yer alan GrandVision'ın 2007 yılında satın aldığı Atasun Optik, 2020 yılında 40 yeni mağaza açmayı ve 15 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor. Şirket, yeni mağazalarla 200 kişilik de yeni istihdam yaratacak.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

Atasun Optik şubeleri Haberi

Atasun Optik şubeleri

Atasun Optik 200’üncü mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de hizmete açtı. Atasun'un toplam 43 ilde şubesi bulunuyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, mağazalaşma atağına geçen Atasun, açılışlara hız verdi. Firma, Ankara’da 21, Türkiye genelinde 200 noktaya ulaştı.

Atasun'un 200'üncü mağazasının açılış törenine Atasun Optik CEO’su Onur Köksal, Ekim ayında CEO görevini devralacak Nihat Aydın, üst düzey yöneticiler, çalışanlardan oluşan Turuncu Gönüllüler, TEGV gönüllüleri ve TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı katıldı.

Açılışta konuşan Atasun Optik CEO’su Onur Köksal “Güçlü bir marka olarak sorumluluğumuzu biliyor, yatırımlarımızla sadece sektörün ve ülkemizin değil çocuklarımızın da geleceğine katkı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yıl sonuna kadar 10 yeni mağaza açacaklarını söyleyen CEO Onur Köksal “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. 2007’den bu yana yatırımlarımızı çift haneli büyüme ile gerçekleştirdik. Hedefimiz yaratacağımız...