19 / 05 / 2024

Atat Gayrimenkul adres

Atat Gayrimenkul adres

Atat Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi, Fuad Atat tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 'da Beykoz, Acarlar Mahallesi, Eski Polonez Yol Caddesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

AND Gayrimenkul’den 19 Mayıs’a özel film!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı’na özel bir film yayınladı...

Tekirdağ Kapaklı'da 25.7 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Tekirdağ Kapaklı Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesi'nde bulunan 15 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 25 milyon 783 bin TL olarak belirlendi.

AOÇ'nin gayrimenkul amortisman payları Cumhurbaşkanı'nın emrinde!

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nün menkul ve gayrimenkul amortisman payları ve müdürlük ile personelin görev ve yetkileri Cumhurbaşkanı tarafından onanacak.

Rize'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Rize İli Merkez İlçesi Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 6 milyon 855 bin 899 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

PD Gayrimenkul Atatürk Stadı'nı 80 milyon TL'ye satın aldı!

27 dönümlük stat arazisinin yeni sahibi Şen Piliç'in sahibi Haşim Gürdamar'ın kurduğu gayrimenkul firması PD oldu. Açık arttırma usulü gerçekleştirilen ihalede PD firması teklifiyle araziyi aldı

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Gayrimenkul ve Yatırımlarda Liderler Zirvesi 1 Aralık'ta!

ERA Gayrimenkul KKTC’nin ana sponsorluğunda düzenlenecek olan ‘Gayrimenkul ve Yatırımlarda Liderler Zirvesi’, 1 Aralık Perşembe günü Lefkoşe Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nde 160 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı Atatürk Mahallesi, 516 ada 5 parsel sayılı gayrimenkul 160 milyon TL bedelle satılıyor.

Atat Gayrimenkul adres Haberi

Atat Gayrimenkul adres

Atat Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi, Fuad Atat tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Atat Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi iş konusu;  1.Yurt içinde ve yurtdışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurtdışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek,Turizm İşletme Belgelerini almak.    2.Turizm amaçlı hertürlü acenteleri kurma,kurulmuş acentelere ortak olmak.       3.Turizme yönelik uçak otobüs gemi gibi  tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.       4.Turizme  yönelik  her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,gemi ve yat kiralamak,her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek,hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek, Rent-A-Car açmak ve bütün bunlara ait işletme yetkisi almak.       5.Turizm...