03 / 05 / 2024

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yenileme

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yenileme

Atatürk Havalimanı’nda bulunan Devlet Konukevi ve özel havacılık terminali yenilendi. 4 aydır tadilatta olan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi için yıkım ya da taşınma söz konusu değil.

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatı uçuş trafiğini etkileyecek mi?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Atatürk Havalimanı’na, yeni iniş-kalkış izni verilmeyeceği hakkında açıklama yaptı. DHMİ'den gelen bu açıklamayı uzmanlar, "Meydan kapanmayacak ama yeni uçuş planlarına da izin verilmeyecek" şeklinde yorumladı...

Atatürk Havalimanı için TAV’a ne kadar tazminat ödenecek?

Ticari uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını 3 Ocak 2021'e kadar elinde bulunduran TAV Havalimanları Holding'e devlet 389 milyon Euro (2.6 milyar TL) tazminat ödeyecek.

Atatürk Havalimanı için yıkım ihalesi açıldı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yıkımı için ihaleye çıkıldı. İhale, 8 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'nde yapılacak...

Atatürk Havalimanı'nda yıkım başlıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı'nın belirli bir kısmının yıkım ihalesine çıkıyor. İhale günü 8 Ekim olarak açıklandı.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yenilendi!

Atatürk Havalimanı’nda bulunan Devlet Konukevi ve özel havacılık terminali yenilendi. 4 aydır tadilatta olan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi için yıkım ya da taşınma söz konusu değil.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yıkılacak mı?

Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Konukevi 3 ay süren tadilat çalışmalarıyla yenilendi. Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasının ardından binanında yıkılması gündemde.

Karat 34 Atatürk Havalimanı'nın yanı başında yükseliyor!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz.

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında tarihi fırsat!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi!

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi. Şirket çalışanlarının apron kartları iptal edilirken, hangarda bulunan 11 uçakta ise arama yapıldı.

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi açıldı!

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi, Cenk Gökhan Şube Müdürlüğü'nde 380 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Atatürk Havalimanı'nın ana giriş kapısı genişletiliyor!

28 Haziran'da yaşanan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'nda genişletilen güvenlik önlemleri nedeniyle oluşan uzun araç kuyruklarını azaltmak için ana giriş kapısının bulunduğu bölüme araç kontrol 'cep'i yapılıyor.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Havalimanı genişletme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ile imzaladığı sözleşme kapsamında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini genişletmek için projenin ilk etabı tamamlandı.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yenileme Haberi

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yenileme

29 Ekim'de İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınacak Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Konukevi'nin yıkılığ yıkılmayacağı gündeme gelmişti. Devlet Konukevi ve özel havacılık terminalinin çalışmaya devam edeceği belirtildi.

Hürriyet'ten Özgür Altuncu'nun haberine göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve diğer devlet yetkilileri ile İstanbul’u ziyaret eden yabancı devlet başkanları Atatürk Havalimanı’nı kullanmaya devam edecek. Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yetkileler için kullanıma hazır halde olacak.

4 aydır tadilatta olan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nin salonunda koltuklar ve masa tamamen değiştirildi. Masanın arkasındaki duvarda Atatürk Havalimanı İstanbul yazısı bulunuyor. Aynı yerde Atatürk portresi de yer alıyor. Devlet konuk evinin giriş kapısı ile aprona açılan çıkış kapısı büyütülerek, etrafı yüksek duvarlarla çevrildi.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yıkılacak...