27 / 04 / 2024

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı

Sivil Havacılık Eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen Yeşilköy Hastanesi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdağı, havalimanına hastane yapılmasının, uçuşları engelleyeceğini belirtti...

Atatürk Havalimanı nasıl dönüştürülebilir?

ULI Türkiye tarafından düzenlenen ve konusunda uzman kişilerin katıldığı forumda, ‘Atatürk Havalimanı Nasıl Dönüştürülebilir?’ sorusu konuşuldu.

Atatürk Havalimanı için 5 milyar dolarlık öneri!

Atatürk Havalimanı’nın açık hava müzesi ve fuar merkezi kombinasyonuna dönüştürelmesi önerildi. Bu projeyle İstanbul’un dünyanın buluştuğu şehir haline getirilmesi planlanıyor.

Atatürk Havalimanı 31 Aralık'ta taşınıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "31 Aralık itibarıyla Atatürk Havalimanı'ndaki bütün iniş kalkışları yeni havalimanına taşımayı planlıyoruz." dedi.

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, Atatürk Havalimanı'nın akıbetine ilişkin açıklama yaptı. Peki Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?

Atatürk Havalimanı'na ne olacak?

Yeni havalimanının açılmasıyla birlikte Atatürk Havalimanı kapatılacak mı yoksa yerine AVM veya rezidans mı yapılacak sorularını da birlikte getirdi.

Nihat Özdemir: Atatürk Havalimanı kapatılacak!

3.Havalimanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın faliyetine son verileceğini söyleyen İGA Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Özdemir, Çünkü orada herhangi bir şekilde bağlantı ve kargo işlemleri olmadıktan sonra o havalimanının çalışması söz konusu değil" dedi.

Atatürk Havalimanı 2018'de kapanacak mı?

Sayıştay raporuna göre, Atatürk Havalimanı 2018’de tarifeli uçuşlara kapatılacak. Yeni havalimanı için 6 milyar 300 milyon euro gelir garantisi veren devlet, gelir az olursa aradaki farkı şirkete ödeyecek.

Atatürk Havalimanı Meclis gündeminde!

İstanbul'da yapımı süren üçüncü havalimanının faaliyete geçmesiyle Atatürk Havalimanı’nın tarifeli seferlere kapatılacak olması Meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Bakan'a soru önergesiyle sordu...

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesinin ihalesi yargıya taşındı!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde atatürk Havalimanı'nı ve Atatürk Havalimanı ihalesinin yargıya taşınmasını kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Atatürk Havalimanı'na konut mu yapılacak? Bakan Murat Kurum Atatürk Havalimanı kararını duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı'nı kararını resmen açıkladı. İşte Bakan Kurum'un merakla beklenen o açıklaması..

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi gelecek yıl açılacak!

Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin gelecek yıl açılacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018'de yapılan genel seçimler sırasında Atatürk Havalimanı’nın yerine ‘Millet Bahçesi’ inşa edileceğini duyurmuştu. Peki İstanbul Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı mı? İstanbul Millet Bahçesi ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastane emlak piyasasını nasıl etkileyecek? 

Atatürk Havalimanı arazisine yapılan pandemi hastenesinin havalimanı çevresindeki ilçelerde emlak piyasasını etkileyeceği öngörülüyor. Peki emlak piyasası nasıl etkilenecek? Emlakçılar konuyla ilgili ne diyor? İşte detaylar...

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?

Sivil Havacılık Eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen Yeşilköy Hastanesi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdağı, havalimanına hastane yapılmasının, uçuşları engelleyeceğini belirtti...

Atatürk Havalimanı'nın 2 milyon dolarlık pisti hastane oluyor!

Kapatılan ve kapatıldıktan sonra da kısıtlı biçimde faaliyet gösteren Atatürk Havalimanı’nın 2 milyar dolarlık pistlerine hastane yapılması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Atatürk Havalimanı hastane inşaatında bazı bloklar tamamlandı!

Atatürk Havalimanı Hastanesi'nin yapımı hız kesmeden sürüyor. Hastane tamamlandığında 1.000 yatak kapasitesi ile hizmete açılacak.

Atatürk Havalimanı'nda yapılacak hastanenin yeri mi değişti?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Atatürk Havalimanı'na yapılacağı açıklanan bin yataklı sahra hastanesinin yeri değişti...

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı Haberi

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen Yeşilköy Hastanesi'ne ilişkin tartışmalar devam ediyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tarafından yapılan açıklamada,  hastanenin uçuşlara en gel olmayacağı belirtilmişti.

Sözcü'den Büşra Cebeci'nin haberine göre; İstanbul Atatürk Havalimanı üzerine yapılan salgın hastanesi inşaatı için tahrip edilen pistleri anımsatan Sivil Havacılık Eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı, hastanenin faaliyete geçmesi ile havalimanında artık uçuş yapılamayacağını dile getirdi. Bunun gerekçelerini açıklayan Erdağı, “Doktorlar hastanede megafonla mı konuşacaklar? Belki camlar titreyecek, belki serumlar düşecek, bunlar hesaplandı mı?” diye konuştu. İşte Oktay Erdağı'nın açıklamaları...

Oktay Erdağı, Atatürk Havalimanı üzerinde yapımı devam eden Yeşilköy Hastanesi, tahrip edilen pistler ve DHMİ'nin açıklaması üzerine SÖZCÜ'nün sorularını cevapladı. 

Erdağı, havalimanlarına, hastane, okul gibi toplum yaşam merkezlerinin yapılmasının dünyada örneği olmadığını, bunun hem uçuşlara hem...