21 / 05 / 2024

Atelier Ten

Atelier Ten

Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara'daki Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Binası, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Mimari Proje' ödülüne layık görüldü. Tasarım, termal labirent sisteminin kullanıldığı bir proje olarak öne çıkıyor.

Demet Akalın Acarkent'ten lüks villa satın aldı!

Demet Akalın Beykoz Acarkent'ten ev aldı. A Tipi milyon dolarlık villaya sahip olan Akalın, villasına Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın aracılığıyla kavuştu

20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede!

ABD'de Şubat ayında S&P CoreLogic CaseShiller 20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede.

İşte Moody's'ten referandum sonrası Türkiye değerlendirmesi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'ten referandum sonrası Türkiye'nin ekonomik görünümüne ilişkin açıklama yaptı.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Çankırı Çerkeş'ten yatırım çağrısı!

Çankırı Çerkeş'ten Gebze'ye gelen heyet, bölgeye yatırım yapan firmalara ücretsiz arsa tahsis edileceğini belirterek, Gebze Ticaret Odası yönetiminden bölgeye yatırım konusunda destek isteğinde bulundu.

Begüm-Adnan Şen çifti Beverly Hills’ten ev aldı!

Begüm-Adnan Şen çifti, Jennifer Lopez ve Kris Jenner’in evlerinin bulunduğu Beverly Hills’ten ev aldı. Mart ayında taşınmayı planlayan çift Oğlu Süha Can’ın eğitimi için Los Angeles’ta yaşama kararı almıştı.

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44, “Binyılların Mirası” sloganıyla tüketicisine geçmişten geleceğe davette bulunuyor. El emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü..

Fikret Kuşkan'a eski eşten mal varlığı davası!

Eski eşten Fikret Kuşkan'a bir dava dahaEski eşi Fikret Kuşkan’a nafakasının artırılması ve çocuğuyla görüşme günlerinin sınırlandırılması talebiyle iki ayrı dava açan Bahar Kerimoğlu, yine mahkeme yolunda. Kerimoğlu, Kuşkan’ın tüm mal varlığına tedbir konulmasını istiyor.

Greenist’ten yeni yıl kampanyası!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres - Güneşli aksında yer alan Greenist’ten ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı. Şehrin içindeki yeşil konforun adresi Greenist evleri, yılbaşına özel, 60 aya 0,50% ve 120 aya 0,75% faiz oranıyla satışta.

Eyüp Ferit Meriçten Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Ferko Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten’in çağdaş nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla yapımını başlattığı ‘Ferit Meriçten Ortaokulu’nun temel atma töreni geniş kapsamlı bir protokol katılımı ile gerçekleştirildi.

Servet GYO'ya Flatofis'ten 80 bölüm devredildi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO'ya Flatofis'ten 80 bölüm devredildi.

Ferit Şahenk'ten Ortaköy'e Oğlak Burcu restoranı geliyor!

FERİT Şahenk’in sahibi olduğu Doğuş Grubu’nun yeme- içme sektöründeki faaliyetlerini yürüten şirketi D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) yeni konseptleri Türkiye’ye getirmeye devam ediyor.

Kocaeli Derbent’ten Suadiye’ye uzanan grup yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yollarda bakım ve yenilme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derbent’ten Suadiye’ye kadar uzanan grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Atelier Ten Haberi

Atelier Ten




Türkiye Müteahhitler Birliği'nin, Ankara Çankaya'daki yeni genel merkez binası için düzenlediği davetli proje yarışmasında birinci seçilerek inşa edilen binanın Avcı Architects imzalı tasarımı, yeşil bina teknolojilerini bir adım öteye taşıyan termal labirent sisteminin kullanıldığı bir proje olarak öne çıkıyor. 



Sürdürülebilirlik Danışmanlığını Londra merkezli danışmanlık firması Atelier Ten'in yaptığı proje, bünyesindeki çok çeşitli ekolojik uygulamalar sayesinde standart binalara oranla yüzde 50'ye yakın enerji tasarrufu sağlıyor ve bu nitelikleriyle de Türk inşaat sektörüne öncülük...