05 / 05 / 2024

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat iletişim

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat iletişim

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Başak Tutku Özkaynak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Kozyatağı, Kaya Sultan Sokak'ta kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Ser Dizayn Mühendislik Mimarlık ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Ser Dizayn Mühendislik Mimarlık ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yıldız, Kemal Seviner ve Semih Sağocak tarafından kuruldu.

Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turan Kemal Tanyel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Odabaş, Serkan Şen ve Adil Şen ortaklığında kuruldu.

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Özkan Eker tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ds Mersa Proje Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Ds Mersa Proje Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Savaş Demir tarafından kuruldu.

Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Özseven ve Mehmet Ali Özseven ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sisray Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sisray Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nermin Deyiş ve Meriç Deyiş ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Norse Dizayn Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Norse Dizayn Mühendislik Limited Şirketi Mustafa Süngü ve Ilgaz Can Karadayı ortaklığında 12 bin TL sermaye ie bugün kuruldu.

Elmark İnşaat Sanayi Ve Müşavirlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmark İnşaat Sanayi Ve Müşavirlik Dış Ticaret Limited Şirketi Birol Dikmen ve Mustafa Pekçay ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Martı GYO, Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Martı GYO'nun bağımsız denetim kuruluşu olarak seçtiği Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. tescil edildi.

Ülkem Laboratuar Hizmetleri İnşaat Elektrik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ülkem Laboratuar Hizmetleri İnşaat Elektrik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Ethem Düzgün tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Abt Laboratuvar Ve Müşavirlik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Abt Laboratuvar Ve Müşavirlik Hizmetleri Anonim Şirketi Hüseyin Tanrıseven tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat iletişim Haberi

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat iletişim

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Başak Tutku Özkaynak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yurt içi ve yurt dışında her türlü mimari proje, rölöve çalışmaları yapmak, her nevi plan proje mühendislik ve teknik müşavirlik hizmetleri, inşaat, tesisat ve montaj, dekorasyon, restorasyon   isleri yapmak,   2.Yapı ve arazi değerlendirmesi konusunda taahhütlük, mimarlık, mühendislik hizmetlerinin yürütülmesi, konusu ile ilgili mühendislik mimarlık projeleri tanzim etmek, teknik uygulama sorumluluklarını almak, müşavirlik hizmetlerini yürütmek, gerekli arsa ve arazileri satın almak, ifraz etmek, parsellemek, gerektiğinde satmak veya kat karşılığı vermek, teminat ve ipotek almak. 3.Konusu ile ilgili yapı, mimarlık, mühendislik, taahhütlük alanlarında  kullanılan malzeme ve araç gereçleriyle...