21 / 05 / 2024

atık işletme tesisinde yangın

atık işletme tesisinde yangın

Denizli'de atık işleme tesisinde yangın çıktı. Atık işleme tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alındı.İtfaiye ekipleri 10 itfaiye aracı ve iş makineleri ile yangına müdahele etti.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nden inşaat ihalesi 12 Aralık'ta!

Erdemli Orman işletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi içim ihale 12 Aralık'ta yapılacak..

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Gazze'de binden fazla işletme yıkıldı!

Filistin Sanayi Birliği Genel Sekreteri Vaddah Besisu, "Gazze Şeridi'nde ekonomi ve sanayinin tamamen çöküşünün engellenmesi" çağrısı yaptı. Besisu, Gazze'de binden fazla işletme ve atölyenin yıkıldığını söyledi.

Atık yönetimi yönetmeliğinde değişiklik!

Atık Yönetimi Yönetmeliğine Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 23 Mart 2017 tarihindeki Resmi Gazete'de yayımlandı.

Edirne Saros Körfezi için firmalara işletme ruhsatı veriliyor!

Edirne'de ‘Turizm Koruma ve Gelişme Bölgesi” ilan edilen Saros Körfezi'nde projeler çoğaldı. Bölgede birçok taş ocağına işletme ruhsatı veriliyor.

Antalya Büyükşehir'den inşaat ve 29 yıllığına işletme ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı Beach Park ve Konyaaltı'nda inşaat yaptırıp 29 yıl süre ile işletme hakkını verecek. İhalesi 19 Ocak'ta gerçekleşecek işin yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Düzce Katı Atık Tesisi için onay çıktı!

Düzce Merkez İlçe Esençam Köyü sınırları içinde bulunan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi” için Bakanlık düzeyinde onay çıktı.

Osmangazi Köprüsü’nün işletme ücretine iptal davası açıldı!

İki avukat, Osmangazi Köprüsü’nden bugün alınmaya başlayan işletme ücretinin iptali ve yürütmenin durdurulması için Karayolları Genel Müdürlüğü’ne dava açtılar.

Çanakkale Lapseki Katı Atık Arıtma projesi için yer teslimi yapıldı!

Lapseki ve Çardak belediyeleri tarafından ortak hazırlanan ’Katı Atık Arıtma Projesi için yer teslimi yapıldı. Tasarım Restorasyon İnşaat'ın yüklenici firması olduğu proje 500 günde tamamlanacak.

Kumluca Adrasan'da hakkında yıkım kararı bulunan işletme yıkıldı!

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan’da mahkeme tarafından hakkında yıkım kararı bulunan işletme, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İşletme sahibi Ömer Bostan da, Adrasan’da kaçak başka işletmeler de bulunduğunu söyledi.

atık işletme tesisinde yangın Haberi

atık işletme tesisinde yangın

Denizli'de bir atık işleme tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. 


İzmir Denizli Karayolu Gümüşler mevkisinde, bir atık işleme tesisinde sabah erken saatlerde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Fabrika içerisindeki plastik ve kimyasal maddelerin tutuşması sebebiyle alevler kısa sürede fabrikanın tamamını sardı. Denizli  Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 10 itfaiye aracı ve  iş makineleri ile yangına müdahele etti.


Yıkılan duvarlardan ve işletmenin girişlerinden müdahale eden itfaiye ekipleri 4 saat süren yoğun çabayla yangını konrol altına aldı. 


Söndürme çalışmaları esnasında polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. 


Yangının çıkış sebebi ve oluşan maddi hasarın tespiti için çalışmaların sürdüğü...