19 / 05 / 2024

Atık yönetimi yönetmeliğinde değişiklik

Atık yönetimi yönetmeliğinde değişiklik

Atık Yönetimi Yönetmeliğine Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 23 Mart 2017 tarihindeki Resmi Gazete'de yayımlandı.

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Önalan tarafından kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Özel Hastanelerin yönetmeliğinde değişikliğe gidildi! Resmî Gazete'de yayınlandı!

Resmî gazetede 'Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' yayınlandı ve muayenehane hekimlerini ve sağlık çalışanlarını ilgilendiren düzenlemeler yapıldı. Yönetmelik değişikliği ile, muayenehane sahibi doktorlar için yeni bir kolaylık getirildi.

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Genel Hizmet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31677 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saim Ocak tarafından kuruldu.

Atık yönetimi yönetmeliğinde değişiklik Haberi

Atık yönetimi yönetmeliğinde değişiklik

Atık Yönetimi Yönetmeliğine Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik hükümlerine göre inşaat ve yıkıntı atıkları tanımı yeniden belirlendi.


YÖNETMELİK


ATIK YÖNETİMİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK


MADDE 1 – 2/4/2015 tarihli ve 29314 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Atık Yönetimi Yönetmeliğinin 2 nci maddesinin üçüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve aynı maddeye aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

“(3) Madenlerin aranması, çıkarılması, işleme tabi tutulması veya depolanması sonucu oluşan atıklar ile inşaat ve yıkıntı atıklarının tanımlanmasında EK-4 atık listesi, tehlikelilik özelliklerinin belirlenmesinde EK-3/A’da verilen tehlikelilik özellikleri ve EK-3/B’de verilen sınır değerler ile bu atıkların yönetiminde EK-2/A ve EK-2/B’de belirtilen atık işleme yöntemleri kullanılır; ancak bu Yönetmeliğin diğer hükümleri uygulanmaz.”


“(4) Kontamine olmamış hafriyat toprağı bu maddenin ikinci fıkrası uyarınca Yönetmeliğin kapsamı dışındadır. Ancak, hafriyat toprağının...