05 / 05 / 2024

Atiker

Atiker

Yeni sezon için isim sponsorluğunda Atiker ile anlaşan Konyaspor’da stat için de önemli adımlar atılıyor.

Zamlar geldikçe arabaların kaçınılmazı oldu! Atiker LPG 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Benzine gelen zamlarla birlikte vatandaşlar anahtar çevirmeye korkarken piyasada LPG’li araç sayısında da büyük artış yaşanmaya devam ediyor. Araç sahipleri altlarındaki arabalarına LPG taktırmak için güncel LPG fiyat listelerini arıyor.

Meys Proje Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meys Proje Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  21 bin TL sermaye bedeli ile Esra Atiker Çelik, Şevket Mert Yüksel, Yağmur Soylu tarafından kuruldu.

Şenol Güneş Stadı'nda ilk maç yarın!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı ve 1-0 kazandığı Atiker Konyaspor karşılaşmasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda eden bordo-mavililer, Şenol Güneş Kompleksi'nde yer alan yeni stadındaki ilk maçında Gaziantepspor ile karşılaşacak

Zermeram ve Adese, Atiker Konyaspor’a sponsor oldu!

İttifak Holding ve Atiker Konyaspor, forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre; İttifak Holding markalarından Adese, formanın sırt kısmında, Zermeram da şort kısmında yer alacak.

İttifak Holding, Atiker Konyaspor'a sponsor olacak!

Spor Toto forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağladığı belirtilen Atiker Konyaspor Kulübü bugün İttifak Holding ile stadyumda sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.

Konya Stadyumu'nun yeni ismi ne olacak?

Yeni sezon için isim sponsorluğunda Atiker ile anlaşan Konyaspor’da stat için de önemli adımlar atılıyor.

Atiker Haberi

Atiker

Konyaspor'un daha önce Turkcell ile görüşüldüğü bilinirken yeni bir güç daha stadyuma isim sponsorluğu için devreye girdi. 


Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun yeni isminin belirlenmesi için görüşmeler sürüyor. 


Türk sporuna büyük katkılar sağlayan Spor Toto, stadyum için de devreye girdi. Yönetim, Spor Toto Teşkilatı yetkilileriyle görüşmeleri ilerletirken, iki taraf arasında anlaşmanın yakın 



Yeni...