21 / 05 / 2024

atiket konyaspor sponsorları

atiket konyaspor sponsorları

İttifak Holding ve Atiker Konyaspor, forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre; İttifak Holding markalarından Adese, formanın sırt kısmında, Zermeram da şort kısmında yer alacak.

Samuel Eto'nun iki evi açık artırmaya çıkarıldı!

Konyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'nun iki evi açık artırmaya çıkarıldı. 37 yaşındaki forvetin mallarına el konuldu.

Ahmet Şan’ın gayrimenkullerine tedbir koyuldu!

Habertürk köşe yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın gayrimenkullerine tedbir koyulduğunu yazdı..

Ceylan İnşaat, Marka Şehirler Zirvesi’nin sponsoru oldu!

Ceylan İnşaat, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin sponsorlarından biri oldu.

Greenox Urban Residence: Kentsel dönüşümde yeşil yapılanma!

Management Plus tarafından düzenlenen 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, bugün Swiss Otel İstanbul’da gerçekleşti. Kongrenin platin sponsorları arasında Aycan&Feres İş Ortaklığı da yer aldı.

Şenol Güneş Stadı'nda ilk maç yarın!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı ve 1-0 kazandığı Atiker Konyaspor karşılaşmasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda eden bordo-mavililer, Şenol Güneş Kompleksi'nde yer alan yeni stadındaki ilk maçında Gaziantepspor ile karşılaşacak

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

Braga Belediye Stadı ilginç tasarımıyla dikkat çekiyor!

Portekiz'in Braga takımına konuk olacak Konyaspor'u UEFA'nın 'sanat eseri' olarak gördüğü enteresan bir stat konuk edecek.

Zermeram ve Adese, Atiker Konyaspor’a sponsor oldu!

İttifak Holding ve Atiker Konyaspor, forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre; İttifak Holding markalarından Adese, formanın sırt kısmında, Zermeram da şort kısmında yer alacak.

İttifak Holding, Atiker Konyaspor'a sponsor olacak!

Spor Toto forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağladığı belirtilen Atiker Konyaspor Kulübü bugün İttifak Holding ile stadyumda sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.

Konya Stadyumu'nun yeni ismi ne olacak?

Yeni sezon için isim sponsorluğunda Atiker ile anlaşan Konyaspor’da stat için de önemli adımlar atılıyor.

Mersin'de Dünya İç Mimarlar Günü kutlandı!

MERSİN'de il temsilciliği hakkı kazanan İç Mimarlar, Dünya İç Mimarlar Günü'nde bir araya geldi. Konuşmanın ardından, buluşmaya katkı sunan sponsorlar ve protokol üyelerine plaket takdim edildi.

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

MESA, Ankara Uluslararası Film Festivali’nde ödül verdi!

Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorlarından MESA, festivalin ödül töreninde de yer aldı. MESA Yönetim Kurulu üyesi Can Aynagöz, festivalde ödül veren isimlerden oldu.

atiket konyaspor sponsorları Haberi

atiket konyaspor sponsorları

İttifak Holding, Konyaspor ile son iki sezondur gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yeşil-Beyazlı kulüp ile yeni sezon için yapılan imza töreni, 18 Ağustos 2016 Perşembe günü, Konya Büyükşehir Arena’da gerçekleştirildi. Konya futbol camiasını bir araya getiren imza törenine, Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Atiker Konyaspor Genel Müdürü Muhammed Ak, Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.


Yapılan anlaşmaya göre Konyaspor’un Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında giyeceği formaların üzerinde İttifak Holding’in iştirakleri olan Adese ve Zermeram logoları yer alacak. Adese logosu formanın sırt kısmında, Zermeram logosu ise şortun üzerinde olacak. Forma sponsorluğunun yanı sıra Konya Büyükşehir Stadyumu’nun...