25 / 07 / 2024

atıksular dezenfekte edilecek

atıksular dezenfekte edilecek

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek "Atık Suların Dezenfekte Edilerek Tarımsal Sulamada Kullanılması Projesi'nin" Türkiye'de ilk olacağı bildirildi. Projenin ilk etabında Afyonkarahisar'da 4 bin dekarlık tarım arazisinin sulanacaığı belirtil

Hindistan'da Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek caminin temeli atıldı!

Hindistan’da 1528 yılında yapılan ve 1992 yılında aşırı Hindu milliyetçileri tarafından yıkılan Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temeli atıldı...

Hindistan'da yıkılan Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek caminin temeli atılıyor!

Hindistan’da 1528 yılında inşa edilen ve 1992 yılında aşırı Hindu milliyetçileri tarafından yıkılan Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temeli yarın atılacak.

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

Yıkılan Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek caminin temeli gelecek ay atılıyor!

Hindistan’daki Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temelinin gelecek ay atılacağı belirtildi.

Suriye'de hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek imam hatip lisesinin temeli atıldı!

Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab ilçesinin Bizia beldesinde hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek  imam hatip lisesinin temeli törenle atıldı.

Düzce'de hayırsever iş adamının desteğiyle inşa edilecek ortaokulun temeli atıldı!

Düzce'de, Milli Eğitim Bakanlığı, belediye ve hayırsever iş insanının desteğiyle inşa edilecek okulun temeli atıldı.

Sadullah Kabahasanoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na Riva Deresi yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Riva Projesi'nde Beykoz Belediyesi'nin bulunmasını 'bölücülük' olarak tanımlamasına Sadullah Kabahasanoğlu'ndan yanıt geldi. Kabahasanoğlu, "Ekrem İmamoğlu'na 'Neden yapmadın?' diye sormamaktadır. 'Neden İSKİ atıksuları dereye akıtıyor?' diye sorulmaktadır" dedi...

Propa Vista’da ilk temeller atıldı!

Kartal'da inşa edilecek olan Propa Vista projesinde ilk temeller atıldı. Hemen yanı başındaki metro istasyonu ile büyük ilgi uyandıran Propa Vista projesinde şimdiden konutların yüzde 40’ının satışı tamamlandı.

İzmir Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı!

İzmir'de Göztepe taraftarları ve camiası için inşa edilecek Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

Nizip SGK binasının temeli atıldı!

Gaziantep Nizip'te inşa edilecek olan SGK binasının temeli atıldı. 2017 sonunda hizmet vermeye başlayacak olan olan SGK binası bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Van Erciş Kültür Merkezi'nin temeli Nisan'da atılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erçiş'te inşa edilecek kültür merkezinin ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini ve temelinin atılacağını söyledi.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Reşat Nuri Sahnesi yeniden inşa edilecek!

Fatih’te Bozdoğan kemerlerinin bitişiğinde bulunan Şehir Tiyatroları’na bağlı Reşat Nuri Sahnesi yıkılarak yeniden inşa edilecek. Camdan yapılacak olan tiyatro binası 370 seyirci kapasiteli olacak.

atıksular dezenfekte edilecek Haberi

atıksular dezenfekte edilecek

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek "Atık Suların Dezenfekte Edilerek Tarımsal Sulamada Kullanılması Projesi'nin" Türkiye'de ilk olacağı bildirildi.Afyonkarahisar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, projenin ilk etabında Afyonkarahisar'da 4 bin dekarlık tarım arazisinin sulanacaığı belirtildi. Afyonkarahisar'ın Türkiye'ye örnek olacağı projeyle ilgili açıklama yapan DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, "Bir damla suyumuzun bile heba olmasına razı olamayız" ifadelerini kullandı. DSİ Genel Müdürlüğü olarak atık suların değerlendirilmesi konusunda ciddi çalışmalar yaptıklarına dikkati çeken Özkaldı, şöyle devam etti: "Bu çalışmaların ilk ürününün de Afyonkarahisar'da alınacağını aktardı. Geçen ay 'Afyonkarahisar İli Merkez Atıksu Arıtma Tesisi Deşarj Sularının Sulamada Kullanılması Projesi'nin yapılmasına ilişkin sözleşmesinin imzalandığını proje ile Afyonkarahisar Merkez Atıksu Arıtma Tesisi çıkış sularının dezenfekte edilerek, tarımsal sulamada kullanılmasını hedefliyoruz." Özkaldı, tüketilen yüksek miktardaki su oranına...