29 / 07 / 2024

atıksuyu arıtan cihazlar

atıksuyu arıtan cihazlar

Cirosunun yüzde 10'unu araştırma ve geliştirmeye aktaran Miranda Çevre ve Su Arıtma Teknolojisi şirketi, 6 kıtada 40 ülkeye ihracat yapıyor.

Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde yer alan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 30 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Tekirdağ Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı incelendi!

Süleymanapaşa ilçesi Altınova mahallesinde yapımı devam eden, Süleymanpaşa ilçe merkezinin atıksularını kollektör hattı ile toplayarak Batı Atıksu Arıtma Tesisine iletecek olan Terfi Merkezi 12 inşaatı alanında incelemelerde bulundu.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi 2017'de tamam!

Soma’ya kazandırılacak Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İncelemelerde bulunmak üzere şantiyeyi ziyaret eden Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ali Öztozlu, tesisin 2017 yılında bitirileceğini söyledi.

Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin halk toplantısı 23 Mart'ta!

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya Kemer'de Kemer Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapımı için 23 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kahramanmaraş Atıksu arıtma tesisi inşaatı sürüyor!

Atıksu arıtma tesisi inşaatında inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı, Fatih Mehmet Erkoç, "Kahramanmaraş, Türkiye'nin en önemli çevre dostu şehirlerinden biri olacak" dedi

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğe daha temiz ve daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için projelendirdiği Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı.

Konya Derbent'e atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeyle Derbent ilçesi atıksu arıtma tesisine kavuşuyor. İhalesi tamamlanıp çalışmaları başlatılan atıksu arıtma tesisi, bir yıl içinde işletmeye alınacak.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Türkiye’de 15 atık su arıtma tesisi arasında yer alarak AB hibe fonlarından ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanan Soma Atıksu Arıtma Tesisi için inşaat çalışmalarına başlandı.

2023 yılına kadar bin 501 atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2023 yılı atıksu eylem planını hazırladı. Plana göre 2023 yılına kadar 1501 adet atıksu arıtma tesisi daha yapılacak.

Hatay Erzin Atıksu Arıtma Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin'in içmesuyu ile birlikte en büyük eksiği olan Erzinlilerin beklediği Atıksu Arıtma Tesisinin yer tesliminin yapıldığını bildirdi.

Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Kırkağaç’a hizmet veren Atıksu Arıtma Tesisi’nin kısmi geçici kabulü yapıldı.MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin çalışmalarının geçtiğimiz dönemde başladığını belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

120 kilometrelik kanalizasyon hattı üzerinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Toçoğlu, "Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde de çalışmalarımız devam ediyor. Kocaali'yi sağlam altyapıya kavuşturuyoruz" dedi.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında son durum!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 16 milyonluk projemiz 35 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tesis içerisindeki binaların yapımı önemli ölçüde tamamlandı.

atıksuyu arıtan cihazlar Haberi

atıksuyu arıtan cihazlar

Atıksu arıtımı ve arıtılmış suyun yeniden kullanımı üzerine çözümler üreten Miranda Çevre ve Su Arıtma Teknolojileri firmasının sunduğu sistem ve çözümler bugün 6 kıtada 40’ı aşkın ülkede tercih ediliyor. Firmanın kurucularından Bülent Hatay, dünyada Malpler’den Virgin Adaları’na, Fiji Adası’ndan Ekvator Ginesi’ne kadar birçok pazarda Miranda’nın ürün ve hizmetlerinin tercih edildiğini ifade ederek, “Yürütmekte olduğumuz faaliyetler, sistemlerimizin 6 kıtada 40’ı aşkın ülkede tercih edilmesini sağlıyor” dedi. 


Su, atıksu arıtımı ve arıtılmış suyun yeniden kullanımı üzerine çözümler üreten Miranda AŞ 2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. Firmanın kurucularından Bülent Hatay, kendisinin ve ortağı Mete Özsoy’un sektördeki tecrübelerinin 15 yılı aştığını söyledi. 2010 Endüstriyel Tasarım Ödülü alan Miranda’nın, inovasyona büyük önem verdiğini vurgulayan Bülent Hatay, her sene bütçelerinin yüzde 10’luk bölümünü Ar-Ge departmanına...