10 / 05 / 2024

Atıl okul turizm

Atıl okul turizm

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Murat Kurum: Atıl arazileri sektörlerimize kazandıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Hazine'ye ait ne kadar atıl arazi varsa, ne kadar kullanılmayan arazi varsa biz bunu sektörlerimize kazandıracağız. Tarım sektörüne, turizm sektörüne, sanayicimize kazandıracağız" dedi...

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

MCA Tekstil Taşımacılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MCA Tekstil Taşımacılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kenan Atış imzasıyla kuruldu.

AGS Atılım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AGS Atılım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Şahlanoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin temeli atılıyor!

Yenimahalle Belediyesi, yarın klasik Pazar anlayışına son veren dev projeye start veriyor. Yenimahalle Belediyesi tarihinin en büyük bütçeli yatırımı da olma özelliği taşıyan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin temeli atılıyor...

Bavaria Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bavaria Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Çağlar Batman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zeynep Zaralı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

Meram'da iki tesisin temeli atılıyor!

Meram Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta içinde 2 tesisin temeli atılırken bir tesis ile bir parkın da açılışı gerçekleştirilecek. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Açılış ve temel atma programlarımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Gölkay Park 2.Etap’ın temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan ve dünyanın en modern kablolu su kayak merkezinin bulunduğu Gölkay Park’ta 2. etabının temeli atılıyor. Etabın yaklaşık maliyeti 937 bin lira

Akyazı Spor Tesisi’nin temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu tarafından Akyazı’ya müjdesi verilen spor tesisinin temeli 7 Ekim Çarşamba günü atılıyor. Tesis Akyazı Ömercikler Mahallesi’ndeki 22 dönümlük alanda yapılacak.

Atıl okul turizm Haberi

Atıl okul turizm

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı'nın (TANAP) destek verdiği, atıl durumdaki köy okulları sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan projede Eskişehir'in Yazıdere ve Çukurca köylerindeki iki eski okul binası, tadilatı tamamlanarak hizmete açıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, TANAP sosyal ve çevresel yatırım programları kapsamında Eskişehir Seyitgazi ilçesindeki 17 köy okulunun sosyal alanlara dönüştürülmesi sağlanarak Frig Vadisi'nin turizm merkezi olarak gelişimine katkı sağlayacak.

TANAP tarafından yapılan açıklamada, "Frig Vadisi, doğal ve kültürel varlıklarıyla ciddi bir turizm potansiyeli taşıyor. Seyitgazi Belediyesi’nin bölgenin bu potansiyelini geliştirme yönündeki çalışmasının önemli aşamalarından birine katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ise TANAP'ın söz konusu projeyle, yörenin turistik, sosyokültürel ve ekonomik kalkınmasına destek verdiğini söyleyerek, şu açıklamalarda...