30 / 04 / 2024

atila yavuz emlak kulisi

atila yavuz emlak kulisi

Skyturk 360'daki Emlak Kulisi programına Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz konuk oldu. Atila Yavuz Ukracity'nin son durumuyla ilgili bilgi verdi...

Atila Yavuz 20 Eylül'de Tebernüş Kireçci'nin konuğu olacak!

Tebernüş Kireçci Skyturk 360'daki programında Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz'u ağırlayacak

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Yavuz ve Waheed Ahmed Ab Abdulkhaleq ortaklığında kuruldu.

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yavuz ve Murat Akıllı ortaklığında kuruldu.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Şeker tarafından kuruldu.

Emlakçılardan ev almak isteyenlere çağrı!

Emlakçılar, kamu bankalarının düşük faizli kredi vermeye başlamasından sonra fırsatçılık yaparak ev fiyatını yükseltenlere tepki gösterdi. Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, faiz oranlarda yaşanan tarihi fırsatın kaçırılmaması gerektiğini söyledi.

Yavuz Yükselir: Avrupa’nın Emlak Bankası’nı kuracağız!

Avrupa Birliği’nin özellikle ekonomi çerçevesinde alınması gerekli önemli kararlarda birlik sağlayamadığını dile getiren Yükselir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yükselir "Avrupa'daki barışın devam etmesinin şartı AB ve Euro" dedi.

Cenk Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenk Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yavuz tarafından kuruldu. 

Future Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Future Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Güneş ve Atila Yavuz tarafından kuruldu.

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. bugün Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yavuz ve Adem Akyol ortaklığında kuruldu. 

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yeğinaltay ve Keramet Yavuz ortaklığında kuruldu. 

Mersin'de emlak sektöründe hareketli dönem başlıyor!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, emlak sektöründe yazın yaşanan durgunluğun öğrencilerin ders kayıtlarının başlaması ve memur tayinleri ile yerini hareketliliğe bırakacağını söyledi.

Emlak Danışmanlığı Yasası 2018'de yürürlüğe girecek!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli ‘Emlak Danışmanlığı Yasası’nın 2018 yılında yürürlüğe gireceğini bildirdi.

Yavuz Selim Madenli: Korsan emlakçılık tarih olacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konut sektöründeki büyümeyi değerlendirdi. Madenli, emlakçılık sektörünün de yasal bir zemine oturtulması gerektiğini anlattı.

atila yavuz emlak kulisi Haberi

atila yavuz emlak kulisi

Hafta içi her gün 11:30'da canlı yayında ekrana gelen Emlak Kulisi'nde Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz  sektör hakkında bilgiler verdi. 


Emlak Kulisi 20 Eylül Programını izlemek için tıklayınız


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden...