30 / 04 / 2024

Atılım Beton Yönetim Kurulu Başkanı Umut Danış

Atılım Beton Yönetim Kurulu Başkanı Umut Danış

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 30 yıldan bu yana boş duran ve ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki alana İş Merkezi yapılacak.

Kira artışları ölüm riskini artırıyor! Gelirinin yarısını kiraya harcayanların ölüm ihtimali yüzde 9 daha çok!

ABD'de sürdürülen bir araştırmaya göre, gelirinin yarısını kiraya harcayan insanların ölüm ihtimalinin yüzde 9 daha çok olduğu belirlendi. İşte o araştırma ile ilgili detaylar...

Migros'tan dev atılım! 5 yıllık planda yeni bir migros

Migros Grubu İcra Başkanı Özgür Tort, Migros’un 70 yılda bir süpermarketten çok öte bir hizmet evrenine ulaştığını, bu yıl 6,5 milyar TL yatırım gerçekleştirdiklerini ifade etti. Tort, Migros Grubu her yıl katlanarak büyürken, iştirakler ve yeni girişimlerin 5 yılda ilave bir Migros şirketi daha olu

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adayları bu ilanı araştırıyor. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

YKS’ye giren öğrenciler buraya! İşte bölüm bölüm 2022 yılı üniversite ücretleri

Geçtiğimiz günlerde YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte sınava giren adayları tercih heyecanı sararken, Bazı vakıf üniversiteleri ücretlerine % 100 zam yaptığını duyurdu. Tıp fakültelerine bakıldığında ise 400 bin liraya kadar yükselmekte. İşte bölüm bölüm üniversite ücretleri...

Atılım Norm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Norm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taner Cengiz tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Özderici GYO Nuvo Dragos'taki 434 adet bağımsız bölümün kira geliri yüzde 95 sınırını aştı!

Özderici GYO Nuvo Dragos projesindeki 434 adet bağımsız bölümün yıllık toplam kira gelirinin yüzde 95 sınırının üstünde kaldığı görüldü. 

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Atılım Beton Yönetim Kurulu Başkanı Umut Danış Haberi

Atılım Beton Yönetim Kurulu Başkanı Umut Danış


Ahmet Oruç’un mimarlığında Danış Grup Yatırım A.Ş.’nin teknik ekibi tarafından inşaatın temelinin atıldığını kaydeden Atılım Beton Yönetim Kurulu Başkanı Umut Danış, "İş Merkezimiz 4 bloktan oluşacak ve 6 katlı olacak. İlçenin en gözde yeri olan bu alanda ticari kaygılardan uzak, kalıcı, modern, Çerkezköy ile özdeşleşen mimari yapıya uygun bir eser olarak gelecek nesillerin kullanacağı bir İş Merkezi yapıyoruz. 550 metrekare alana temeli atıldığı günden bu yana birçok marka burada yer almak için bizimle irtibat kurdu"...