01 / 05 / 2024

Atilla Altay kim

Atilla Altay kim

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valiliği 'ni ziyaret etti. Vali Vasip Şahin ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay ile basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, 35 milyon kişiye yetecek su hazırladıklarını belirtti.

Çekmeköy'ün alt yapı yatırımları masaya yatırıldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay, Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiler Toplantıda, ilçedeki alt yapı yatırımları görüşüldü.

Veysel Eroğlu: 2071'e kadar su sıkıntısı olmayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valiliği 'ni ziyaret etti. Vali Vasip Şahin ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay ile basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, 35 milyon kişiye yetecek su hazırladıklarını belirtti.

İzmir Karabağlar Fahrettin Altay Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İzmir Karabağlar İlçesi, Fahrettin Altay Mahallesi 266 ada, 44 nolu parselin bir kısmının “Eğitim Tesisleri Alanı”, bir kısmının “Resmi Kurum Alanı” olarak ayrılmasına ilişkin hazırlanan imar planları bugün askıya çıkarıldı...

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Kim Kardashian- Kanye West çifti 11 milyon dolarlık malikanelerinde oturmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz ay İtalya'da masalsı bir düğünle evlenen Kim Kardashian- Kanye West çiftinin ev krizi sürüyor. Ünlü çift, Los Angeles'ın Bel Air semtinde bulunan 11 milyon dolarlık evlerinin tadilatının bitmemesi nedeniyle halen ayrı evlerde yaşıyor...

İzmir Fahrettin Altay metro İstasyonu tamamlandı!

Yerin 3’er kat altına inşa edilen Poligon ve F.Altay metro istasyonlarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, test sürüşleriyle eşzamanlı olarak sinyalizasyon ağı ve enerji sistemi gibi çok kapsamlı testlere de başladı.

Atilla Altay kim Haberi

Atilla Altay kim

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valiliği'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından Vali Vasip Şahin ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay ile basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, bakanlığın İstanbul'la ilgili çalışmalarını anlattı. İstanbul'da 2071'e kadar su sıkıntısı olmaması için çalıştıklarını belirten Eroğlu, "7 Aralık 2016 saat 14.59'da Melen Barajı bitiyor. 800 milyon metreküp suyu biriktirecek. Yılda 1 milyar metreküpten fazla, yani İstanbul'un bir yıllık ihtiyacını karşılayan miktara sahip olacağız" dedi. Sungurlu ve Osmangazi barajlarının projelerinin başlatıldığını belirten Eroğlu, İstanbul'daki içme suyu arıtma tesislerinin dünyanın en modernleri olduğunu da ifade etti. Barajların doluluk oranının yüzde 75 olduğunu dile getiren Eroğlu "650 milyon metreküp suyumuz var. Su sıkıntımız yok. Arkasından Melen de devreye girecek. Artık bundan sonra kriz yönetimine gerek...