21 / 05 / 2024

Atilla Dural İnşaat vefat

Atilla Dural İnşaat vefat

Atilla Dural Mümessillik İnşaat Turizm ve Ticari Limited Şirketi ortağı Aysel Şıpka Dural vefat etti. Dural'ın cenaze töreni 20 Mart Cuma günü (bugün) gerçekleşecek..

Atilla Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atilla Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Gubrat Seyfullayev tarafından kuruldu.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

Hun Atilla İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Atilla İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Atilla Ödünç: Kentsel dönüşüm birlikte başaracağımız bir süreç yönetimidir!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Meclis'te düzenlendiği basın toplantısında kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşlara çağrıda bulundu.

Dural Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dural Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 80 bin TL sermaye bedeli ile Ali Körkılıç tarafından kuruldu.

Atilla Çelik ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atilla Çelik ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Büyükatilla tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Atilla Ödünç: İmar barışının ekonomiye katkısı büyük!

İmar barışı uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan TBMM Dışişleri Komisyon Üyesi ve Türkiye & Zambiya Dostluk Grubu Başkanı Atilla Ödünç, ''İmar barışının ekonomiye katkısı büyük'' diye konuştu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Önen vefat etti!

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen vefat etti. 

Kira zengini Atilla Uras’ın kızlarından dava!

Bir dönemin kira milyoneri iş adamı Atilla Uras’ın iki kızı, “Babamızın akıl sağlığı yerinde değil” diyerek dava açtı. Uras, eski Sovyetler Birliği'ne ilk ticaret yapan Türk olarak ünlenmişti.

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orhan Büyükatilla ve Mehmet Akif Laçin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atilla Ödünç: Bursa'yı güzelleştirmek için yıkmalıyız!

İMSIAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, "Şehri güzelleştirmek istiyorsanız, işe yıkarak başlamak zorundasınız. Çünkü yıllar geçtikçe eldeki stok ihtiyaca cevap veremez bir hale geliyor. " dedi.

GİT İnşaat'ın acı günü! Fatma Boz vefat etti!

GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Atilla Boz'un eşi Fatma Münevver Boz vefat etti. GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş. Boz'un vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Atilla Dural İnşaat vefat Haberi

Atilla Dural İnşaat vefat
Atilla Dural Mümessillik İnşaat Turizm ve Ticari Limited Şirketi ortağı Aysel Şıpka Dural vefat etti. Cenazesi 20 Mart Cuma günü (bugün) Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak olan öğlen namazına müteakiben Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek. Dural'ın cenazesi için Atilla Dural Mümessillik İnşaat Turizm ve Ticari Limited Şirketi taziye ilanı...