28 / 04 / 2024

Atilla Elmas

Atilla Elmas

Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi; Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas tarafından kuruldu.

Sur Bursa Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sur Bursa Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ziya Altan Elmas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Ufuk Elmas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Atilla Elmas Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

PM Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

PM Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi, Ziya Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta Altunizade'de kuruldu

Sur Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sur Emlak Yatırım Anonim Şirketi; Ziya Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak 2014 tarihinde kuruldu

Işık Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Işık Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atilla Elmas, Ufuk Elmas, Ziya Altan Elmas tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu

Açı Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Açı Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atilla Elmas, Ufuk Elmas ve Ziya Altan Elmas tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Mayıs'ta kuruldu

Sur Yapı'dan yeni şirket!

Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas yeni şirket kurdu. Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Üsküdar'da kuruldu.

Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Üsküdar'da Ufuk Elmas, Atilla Elmas ve Ziya Altan Elmas ortaklığında kuruldu.

Altan Elmas: Ev almak için doğru zaman!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, konutta stokların eridiğini ifade ederel İstanbul'da son 15 yılda 1 buçuk milyon konut üretildiğini dile getirdi.

Altan Elmas: Konutta ertelenen talep satışa dönecek!

KONUTDER Başkanı ve SUR YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konutta ertelenen taleplerin satışa döneceğini ve tüketicilerin kazançlı çıkacağını söyledi.

Atilla Ödünç: İmar barışının ekonomiye katkısı büyük!

İmar barışı uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan TBMM Dışişleri Komisyon Üyesi ve Türkiye & Zambiya Dostluk Grubu Başkanı Atilla Ödünç, ''İmar barışının ekonomiye katkısı büyük'' diye konuştu.

Cumali Atilla inşaat sektörünün sorunlarını dinledi!

Merkezi Diyarbakır'da yer alan ve Türkiye'nin birçok bölgesinde inşaat sektöründe Faaliyet Gösteren ACM Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti.

Naz Elmas: Hiç kirada oturmadım!

Oyuncu Naz Elmas, geçtiğimiz günlerde eski ev sahibi ile mahkemelik olduğu haberleriyle ilgili olarak, "Böyle bir saçmalık olur mu? Kim çıkarttı, nereden çıkarttı anlamış değilim. Ben zaten kendi evimde oturuyorum. Bilen biliyor ben kirada hiç oturmadım" dedi

Cumali Atilla kimdir?

2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla kimdir? Cumali Atilla bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Naz Elmas, ev sahibiyle mahkemelik oldu!

Ünlü oyuncu Naz Elmas, Erenköy’deki evinden taşınırken 5 bin TL’lik hasar meydana getirdi, ev sahibi de Elmas’a 5 bin TL’lik tazminat davası açtı.

Elmas Geri Kazanım Ve Atık Yönetimi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Geri Kazanım Ve Atık Yönetimi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emin Elmas tarafından kuruldu.

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Pourmasoomı, Mahdi Moayed, Hamed Borojerdi, Eiman Einy ve Peyman Eyni ortaklığında kuruldu.

Elmas Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncel tarafından kuruldu.

Elmas Yaşam İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Yaşam İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatef Alkaıal ve Enas Al Hjar ortaklığında kuruldu.

Atilla Elmas Haberi

Atilla Elmas
Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi; Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas tarafından 14 Ocak tarihinde 50 bin TL sermaye ile kuruldu.
Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; A- Şirket, yürürlükte bulunan tüm mevzuata uymak ve kanunun gerektirdiği hallerde izin almak kaydıyla, aşağıda yazılı amaç ve konularda faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. 1- Her türlü gayrimenkulün bakım, onarım, yönetim ve işletim faaliyetlerini üstlenmek, 2- Gayrimenkullerin ve gayrimenkullere ait her türlü tesis makine ve donanım bakım, onarım ve işletmesini yapmak, 3- Her türlü danışmanlık eğitim ve bilirkişi, ekspertiz hizmetleri vermek, 4- Gayrimenkul dış cephesi, iç mekânları ve gayrimenkule ait diğer...