04 / 10 / 2024

Atilla İlhan Proje Mimarlık Mühendislik iletişim 

Atilla İlhan Proje Mimarlık Mühendislik iletişim 

Atilla İlhan Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Atilla İlhan tarafından kuruldu.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Güllü tarafından kuruldu.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

İlhan Plan Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhan Plan Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan İlhan tarafından kuruldu.

Atilla İlhan Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Atilla İlhan Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Atilla İlhan tarafından kuruldu.

A&A Tower projesi Nijerya'da yükseliyor!

Mimar Atilla İlhan tarafından tasarlanan A&A Tower projesi Nijerya'nın Lagos bölgesinde inşa edilecek. Proje mega şehrin nitelikli konut açığı sıkıntısını gidermeyi planlıyor.

Yakapark’ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Y. Gülhan İnşaat tarafından Kartal’da inşa edilen Yakapark projesinde ön talepler toplanıyor. 2019 yılının Ekim ayında teslim edilecek proje toplamda 166 daireden oluşuyor. 

Devran Bina Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Bina Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İlhan Menteş tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Aralık 2017'de kuruldu. 

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 105 bin TL sermaye bedeli ile Atilla İlhan, Murat Uzun ve Sadullah Naılov ortaklığında kuruldu.

Analiz Planlama Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Analiz Planlama Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Gülhan Oğuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi'nde kuruldu.

SB Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SB Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sıddık Eskin ve İlhan Altun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Esenler'de kuruldu.

Atilla Yavuz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'ı makamında ziyaret etti!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ‘ı Makamında Ziyaret Etti.

Atilla İlhan Proje Mimarlık Mühendislik iletişim  Haberi

Atilla İlhan Proje Mimarlık Mühendislik iletişim 

Atilla İlhan Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Atilla İlhan tarafından kuruldu.

Atilla İlhan Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK VE NÜHENDİSLİK Yurtiçi ve yurtdışında mimarlık ve mühendislikle ilgili her türlü faaliyetlerde bulunmak. Yapı ve İnşaat ile ilgili her türlü teknik danışmanlık hizmetleri ile, her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetlerini vermek. Kentsel dönüşüm planları hazırlamak, yapmak, yaptırmak. Bahçe, tarla, arsa ve araziler üzerinde parselasyon ve imar planları çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Projeler çizmek. Proje yöneticiliği ve teknik danışmanlık hizmetleri vermek. Şehirlerin yeniden dönüşümü için planlamalar yapmak. Mimari projeler üzerinde Üç boyutlu modelleme çizimleri yapmak. Yapılmış bulunan projelere tadilat ve değişiklik yapmak, yurt içinde ve yurt dışında,...