14 / 05 / 2024

Atilla Kuzu projeleri Atilla Kuzu zoom

Atilla Kuzu projeleri Atilla Kuzu zoom

Mimar Atilla Kuzu kimdir? Mimar Atilla Kuzu, hangi projelere imza attı? Atilla Kuzu, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Atilla Kuzu'nun biyografisi..

Özen Kuzu: Ülkemiz yatırım için ideal bir yer!

Yurt içindeki büyük projelerinin yanı sıra yurt dışında da birçok taahhüt projesi gerçekleştiren Kuzu Grup, bu yıl tüm enerjisini devam eden projeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

Kuzu Grup, İran’da 37 bin konut yapıyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy ve yurt dışındaki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumali Atilla, Diyarbakır'daki yatırımlara hız kattı!

Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, Diyarbakır'da 20 yıldır hayata geçirilemeyen projeleri tek tek hayata geçirmeye başladı

Kuzu Grup dünyanın en büyük 250 müteahhitti arasında!

Dünya’nın en büyük 250 müteahhitti arasında yer alan Kuzu Grup, inşa ettiği alt ve üst yapı projeleri ile Türkiye’nin kalkınma dinamiklerinin gelişmesinde rol oynamaya devam ediyor.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa'da açıldı!

1999’dan beri Zeytinburnu’nda hizmet veren Avrasya Hastanesi’nin ikinci yerleşkesi Gaziosmanpaşa’da açıldı. Yapının iç mimari projesini ve cephe projesini gerçekleştiren Zoom TPU’nun kurucu ortakları Levent Çırpıcı ve Atilla Kuzu ile proje ve sektör üzerine konuştuk.

Kuzu Grup Ankara'nın en iddialı 2 projesini hayata geçiriyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği özel projelerle dikkat çeken Kuzu Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu Ankara'da hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Kuzu Grup, Ankara'da iki projeye başladı!

Kuzu Effect ve Kumru Ankara projeleri için 1 milyar liralık yatırım yapacak şirket, Effect'in yüzde 30'unu şimdiden sattı

Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri görücüye çıkıyor!

Kuzu Grup’un Ankara’da inşaatına devam ettiği Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri 18 Kasım 2015 günü görücüye çıkıyor.

Atilla Kuzu kimdir?

Mimar Atilla Kuzu kimdir? Mimar Atilla Kuzu, hangi projelere imza attı? Atilla Kuzu, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Atilla Kuzu'nun biyografisi..

Gökçen Kuzu kimdir?

Kuzu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu kimdir? Gökçen Kuzu ne zamandan beri yönetim kurulu başkanlığında görev alıyor? Kuzu Grup ne zaman kuruldu? Kuzu İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi?

Kuzu Spradon Bahçeşehir fiyatlar ! 1.540 TL peşinatla!

Spradon Vadi, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı projeleri arasında Ocak ayı şampiyonu oldu. Kuzu Spradon Bahçeşehir fiyatlar kapsamında ödemelerde yüzde 1 peşin ve yüzde 24’ü Aralık 2013’te ödenerek ev sahibi olunabiliyor

Atilla Kuzu projeleri Atilla Kuzu zoom Haberi

Atilla Kuzu projeleri Atilla Kuzu zoom

Atilla Kuzu kimdir?

Atilla Kuzu, 1963 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü, İç Mimarlık Anasanat Dalı’ndan 1987’de mezun oldu. Redesign şirketinin 5 ortağından biriydi. 1994 yılında Levent Çırpıcı ile birlikte ZOOM TPU (Tasarım Proje Uygulama) firmasını kurdu. Büyük mağaza ve butik tasarımları üzerinde ağırlıklı olarak çalıştı. 


1999 yılında  Japonya’nın Asahikawa kentinde düzenlenen “Design with Love Love with Wood” sloganlı IFDA’nın ahşap mobilya tasarımı üzerine düzenlemiş olan yarışmada 44 ülkeden 757 tasarımcı arasında “Taklamakan” isimli oturma tasarımıyla finale kaldı. 


IFDA’nın 3 yılda bir düzenlediği ahşap mobilya tasarımı yarışmasında (2002) 46 ülkeden 820 katılımcı arasında “Barringer” adlı sehpa tasarımıyla 30 tasarımcı arasına seçildi ve Japonya’da üretilmeye başlandı. Atilla Kuzu, halen büyük mağaza, ofis, hastane, poliklinik ve otel projeleri...