03 / 07 / 2024

Atilla Üçkardeş

Atilla Üçkardeş

UCK Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atilla Üçkardeş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Derya Sokak'ta kuruldu.

UCK Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

UCK Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atilla Üçkardeş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Derya Sokak'ta kuruldu.

Üsküdar Belediyesi, Brooklyn Belediyesi ile kardeş şehir oldu!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ve Brooklyn Belediye Başkanı Eric L. ADAMS tarafından imzalanan Kardeş Şehir Protokolü, iki şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasında müşterek faydayı hedefliyor.

Üsküdar Belediyesi, Brooklyn ile kardeş şehir anlaşması imzalıyor!

Üsküdar Belediyesi dünyanın önde gelen merkezleriyle kurduğumuz bağlara bir yenisini ekleyerek New York, Brooklyn Belediyesi ile kardeş şehir anlaşması imzalıyor.

Babamdan ev alıyorum kardeşlerim hak iddia edebilir mi?

Babanızdan parasını vererek bir ev satın aldığınızı ancak kardeşlerinizin de olduğunu düşünelim. "Babamdan ev alıyorum kardeşlerim hak iddia edebilir mi?" diyorsanız işte yanıtı..

Çimen Kardeşler İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çimen Kardeşler İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hasan Çimen, Neslihan XU ve Nevcihan Wang tarafından 210 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Yalova'da Kardeş Şehirler Parkı inşa edilecek!

Yalova Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi’nde yaklaşık 10 bin m2 kardeş şehirler parkı yapılacak. Bağlarbaşı Mahallesi Safranyolu üzerinde çalışmalarına başlanan park alanında kardeş şehirlerimizle özdeşleşmiş simgelerde yer alacak.

Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi Mersin'de yapılacak!

Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde 13-14 Kasım'da yapılacak. Bu yıl ilk kez yapılacak olan Zirve'nin daha sonra her yıl bir başka ülke ve kentte düzenleneceği bildirildi.

İki kardeş anlaşamayınca baba evini ikiye böldü!

Rize'nin İkizdere ilçesinde babalarından miras kalan ev konusunda anlaşamayan iki kardeş, çözümü evi motorlu testereyle ikiye bölmekte buldu. 50 yıllık ahşap ev, ölçümlerin ardından paylaştırıldı.

Bağış Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağış Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Bağış ve Gürbüz Bağış ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Oflu Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oflu Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cevahir Kedikoğlu ve Recai Kedikoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihide Eyüp'te kuruldu.

Ümraniye, Etiyopya Dire Dawa ile ön kardeşlik protokolü imzaladı!

Ümraniye Belediyesi, kardeş şehirlerine bir yenisini daha eklemek amacıyla, Etiyopya Dire Dawa Belediyesi ile ’Kardeş Belediye’ olma yolunda başkanlık makamında ön protokol imzaladı.

Kardeşlerin saklı pay hakkı!

Mirasçı olarak altsoyu, ana ve babası, kardeşleri veya eşi bulunan mirasbırakan, mirasının saklı paylar dışında kalan kısmında ölüme bağlı tasarrufta bulunabilir. Peki, kardeşlerin saklı pay hakkı ne kadardır?

Çiftçi Kardeşler Emlak Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Kardeşler Emlak Konaklama Ticaret Limited Şirketi, Nimet Çiftçi ve Mesut Çiftçi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Fatih Muhsine Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Atilla Üçkardeş Haberi

Atilla Üçkardeş

UCK Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atilla Üçkardeş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Derya Sokak'ta kuruldu.


UCK Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yenilenebilir enerji (güneş enerjisi, rüzgar enerjisi, hidro enerji, jeo termal enerji, bio kütle enerjisi vb) ve alternatif enerji (nükleer enerji, hidrojen enerjisi vb) alanında ve bu alanla ilgili santral ve/veya tesisler kurmak, işletmek, elde edilen enerji ürünlerini satmak, konusu ile alakalı makine ve yedek parçaları temin etmek, almak, kullanmak, gerektiğinde satmak, ithal etmek, montaj ve demontajını yaptırmak. 2- Her türlü yenilenebilir enerji kaynağını (güneş, rüzgar ve benzeri) kullanarak enerji üreten tesislerin araştırması, fizibilitesi, planlaması ve kurulumu, enerjinin yapılarda ve sanayide etkin ve verimli kullanımına yönelik,...