06 / 05 / 2024

Atilla Yücel özgeçmişi

Atilla Yücel özgeçmişi

Mimar Atilla Yücel, Maçka Residences Penthouse ve Maçka Residences Holding Merkezi projelerini tasarladı. Atilla Yücel, Uçhisar Kale Çevresi Kentsel Tasarım Projesi ve Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi'nin de mimarı. Peki Atilla Yücel kimdir? İşte biyografi

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 

Gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı geriliyor!

Avrupa İstatistik Ofisi verilerinden derlenen bilgilere göre Refah ve gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı düşüyor. 

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Kiracıların yeni çilesi “tahliye taahhütnamesi” nedir? Ev sahibi istediği zaman kiracısını çıkartabilir mi? İşte cevabı…

Tahliye taahhütnamesi nedir, ev sahibi istediği vakitte kiracıyı evden çıkartabilir mi? İşte bu soruların cevabı...

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Sitelerde yönetim planı değişikliği iptal edilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''500 kişinin yaşadığı sitede yönetim planı değişikliği iptal edilir mi?'' sorusuna yanıt verdi. 

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yücel Park'ta yüzde 5 peşinatla!

Yücel Park'ta yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunuyor. 0,98 faiz oranı için son fırsatlar sunulan projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları!

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. 

Yücel Çelikbilek: Beykoz'da mülkiyet bitti sıra imara geldi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ilçe sakinlerini imar ve mülkiyet konularında bilgilendirdiği toplantıların 13.sünü Ortaçeşme'de gerçekleştirdi.

Yücel Çelikbilek: Beykoz’un imarının iyi olması çaba sarf ediyoruz!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in imar ve mülkiyet çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için düzenlediği toplantılar bu hafta Çengeldere'de gerçekleştirildi.

Atilla Yücel özgeçmişi Haberi

Atilla Yücel özgeçmişi

Atilla Yücel kimdir?


1942 yılında İstanbul'da doğan Atilla Yücel, 1965 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden yüksek mimar mühendis olarak mezun oldu. 


İTÜ dışında çeşitli Türk ve yabancı üniversitelerde ve programlarda konuk öğretim üyeliği dışında birçok konferansa katıldı ve jüri üyeliği yaptı. 


MO, UIA, UNESCO, CIB, AKAA, UNPD, UNCHS, CEAA, AIA gibi ulusal ve uluslararası bir dizi mesleki ve bilimsel kuruluş üyelikleri ve etkinliklerine katılan Atilla Yücel'in mimarlık kuramı, konut ve kent mekanı ile ilgili ulusal ve uluslararası araştırma ve yayınları bulunmaktadır. 


1983'den beri önemli kesimi yayınlanmış konut, kamu yapıları, turizm, restorasyon, koruma proje ve uygulamaları olan Atilla Yücel tasarım etkinlikleri yanında akademik çalışmalarını Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde sürdürmektedir.



Atilla Yücel ve MArS Mimarlık projeleri!


2012 Sunny +

2012 Uçhisar Kale Çevresi Kentsel Tasarım Projesi

2012 Anemon Konaklama Kompleksi

2012 Bağlarbaşı...