05 / 05 / 2024

Atlantik Konseyi 5. Enerji ve Ekonomik Zirvesi

Atlantik Konseyi 5. Enerji ve Ekonomik Zirvesi

Atlantik Konseyi 5. Enerji Zirvesi’nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Gül, “Doğalgaz bakımından Irak, önemli bir ülke” dedi. Irak konusu Bakan Yıldız’ın da ana gündemiydi: “Irak’ın normalleşmesi için Kuzey-Güney demeden projelerin geliştirilmesi lazım.

Buğday rekoltesinde son dakika! Çiftçiler dikkat! Hem TMO hem Hububat Konseyi açıkladı! 

Ulusal Hububat Konseyi tarafından yapılan son dakika açıklamasında, bu sene Türkiye’nin buğday rekoltesinin 21,5 milyon ton seviyesinde olacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Dünya Altın Konseyi açıkladı! Türkiye'de altın yatırımı 50 tonu geçti!

Dünya Altın Konseyi, Türklerin altın alımının 2023'ün ilk çeyreğinde 50,5 tona ulaşarak rekor kırdığını açıkladı.

KİK'ten İsrail'in 5 bin yasa dışı konutun inşasını onaylamasına tepki!

Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Genel Sekreteri Nayif el-Hacraf, İsrail'in Yahudi yerleşimciler için işgal altında olan Batı Şeria’da yaklaşık olarak 5 bin yeni konut inşa etme planını onaylamasına tepki verdi.

Uluslararası yatırımcılar İstanbul'a geliyor!

Yenilenebilir enerji alanında bölgesel iş birliği ve yatırım fırsatları Atlantik Konseyi ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından düzenlenecek konferansta masaya yatırılacak.

Türkiye ve ABD LNG ticaretini görüşecek!

Atlantik Konseyi Türkiye Temsilcisi ve İcra Direktörü Arslan, "Türkiye ve ABD, sıvılaştırılmış doğal gaz ticareti üzerine 2020'nin başında bir toplantı yapmayı planlıyor." dedi.

Türk Akımı'nın inşaatı 2020'ye kadar bitecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi'nde konuştu. Albayrak, Türk Akımı Projesi'nin 2020'ye kadar biteceği müjdesini verdi.

David Merkel: Türkiye'deki yatırımlarda aksama olmayacak!

Atlantik Konseyi Kıdemli Uzmanı David Merkel, "FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin etkileri çok uzun sürmeyecek. Türkiye'nin bölgesel enerji rolü ülkenin ekonomik dinamizmi için anahtar bir unsur olmaya devam ediyor" dedi.

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL'ye! 40 ay 0 faiz!

Pendik'te yükselen Atlantik Life projesinde 192 konut ve 5 bin metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor. Fiyatların 255 bin liradan başlangıç gösterdiği projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatının yanında 40 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Atlantik Life 237 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor!

Atlantik Yapı'nın lüks ve konforlu detaylara sahip 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan en yeni projesi Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.

Pendik Atlantik Life'ta 40 ay 0 faizle!

Atlantik Yapı’nın kaliteli konut projeleri Anadolu yakasında yükseliyor. Firmanın lüks ve konforlu detaylara sahip 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan en yeni projesi Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.

Pendik Atlantik Life Residence'ta teslimler Nisan 2017'de!

Atlantik Yapı, kaliteli konut projesi ile Anadolu yakasında yükseliyor. Lüks ve konforlu detaylara sahip 30 farklı tipte 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.

Atlantik Life'ta daireler 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Atlantik Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Atlantik Life, satışa çıktı. 185 bin TL'ye daire sahibi olunabilen projede, 30 farklı tipte 192 konut ve 5 bin metrekarelik ticari alan bulunuyor.

Atlantik Life'ta avantajlı fiyatlar devam ediyor!

ATLANTİK Yapı, kaliteli konut projesi ile Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Lüks ve konforlu detaylara sahip 30 farklı tipte 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.

Atlantik Konseyi 5. Enerji ve Ekonomik Zirvesi Haberi

Atlantik Konseyi 5. Enerji ve Ekonomik Zirvesi

Atlantik Konseyi 5. Enerji ve Ekonomik Zirvesi dün İstanbul’da yapıldı. Zirvenin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Lüksemburg Büyük Dükü Henri Albert Gabriel Félix Marie Guillaume ile birlikte salona girdi. ABD Eski Türkiye Büyükelçisi Ross Wilson’ın da konuşma yaptığı zirvede Atlantik Konseyi Dönem Başkanı General Brent Scowcroft, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü “Değerlerimize bağlı. Demokrasi ve insan haklarına inanmış bir lider” olarak tanıtıp kürsüye davet etti. 


‘KRİZLER ERTELENEMEZ’ TESPİTİ


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül açılış oturumundaki uzun konuşmasında krizlere dikkat çekti ve “Herhangi bir ülkedeki iç çatışmanın etkisi o ülkeyle sınırlı kalmıyor. Tüm bölgenin istikrarına tehdit oluşturuyor. Krizlere zamanında müdahale edilmediği her durumda, Suriye gibi acı örnekler yaşanması kaçınılmazdır. Dolayısıyla, “krizler ertelenebilir” anlayışının olumsuz sonuçlar doğuracak büyük krizlere yol açacağını görmek gerekmektedir” dedi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,...