01 / 05 / 2024

atlantik life projesi

atlantik life projesi

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Atlantik Life 237 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor!

Atlantik Yapı'nın lüks ve konforlu detaylara sahip 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan en yeni projesi Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.

Atlantik Yapı Atlantik Life'ta 18 ay faizsiz banka kredili ödemelerle!

Teslimlerin 2017 yılının başında gerçekleşmesi planlanan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede şirket bünyesinde 18 ay 0 faizli banka kredisi kullanılıyor.

Atlantik Life Pendik Konutları'nda teslimler Nisan 2017'de!

Atlantik Yapı imzası taşıyan Atlantik Life Pendik'te fiyatlar 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Atlantik Life'da 1+1'ler 238 bin TL'ye!

Atlantik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen Atlantik Life projesi 8500 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Projede daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.

Bios Life projesi resmen başlıyor! Halkalı'ya 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul imzası taşıyan Bios Life projesi resmen başlıyor. Halkalı'da hayata geçirilen projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Nurol Life Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Life Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Adana Twins Life projesi tanıtıldı!

Halk Yapı İnşaat yeni projesini Adana'da inşa ediyor. Firmanın 13. projesi Twins Life'ın lasmanı gerçekleşti. Proje, 2 tip lüks daireden meydana geliyor.

Atlantik Fly projesi satış fiyatları!

Atlantik Fly projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Atlantik Fly projesi satış fiyatları haberimizde yer alıyor.

Atlantik Life peşinatı öteledi vadeyi uzattı!

Âtlantik Yapı, Atlantik Life projesinde firma bünyesinde yeni bir kampanya düzenledi.

Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi!

Nisan 2017’de konut teslimlerin gerçekleşeceği Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi 305 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Atlantik Life'ın yüzde 75'i sahiplerini buldu!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Atlantik Life'ta Ramazan kampanyası!

Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.

Trio Life Bornova projesi!

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding Ortaklığı'nın projesi Trio Life Bornova'da 90 adet konut yer alıyor. Mayıs ayında başlayacak olan Trio Life projesi otogara 600 metre yakınlıkta yükseliyor...

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı!

Atlantik Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Atlantik Life projesinde 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsat, 40 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı ve peşinatı teslimde ödeme avantajı sağlanıyor.

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL'ye! 40 ay 0 faiz!

Pendik'te yükselen Atlantik Life projesinde 192 konut ve 5 bin metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor. Fiyatların 255 bin liradan başlangıç gösterdiği projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatının yanında 40 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

11 soruda Pendik Korkmaz Kaya Life projesi!

Pendik Korkmaz Kaya Life projesinde daire fiyatları 229 bin TL’den başlıyor. İşte 11 soruda Pendik Korkmaz Kaya Life projesi detayları...

atlantik life projesi Haberi

atlantik life projesi


İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. 


Sağladığı yüksek prim avantajı ile konut alıcılarına kazançlı bir yatırım fırsatı sunan firma, Atlantik Life’i bölgede prestijli yaşam projesi olarak konumlandırıyor.


Pendik Kurtköy’de hayata geçirilen ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan projede 192 konut ve ticari üniteler yer alırken Atlantik Life’de; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört farklı daire seçeneği bulunuyor.


Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösterirken projede ayrıca daire tiplerine göre iki araçlık park imkanı da yer alıyor. 

Zengin sosyal donatı alanlarının yanı sıra  yüzde 70 peyzaj alanına sahip Atlantik Life’de; kapalı ve açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, Sauna,...