01 / 05 / 2024

Atlantis Ofisleri

Atlantis Ofisleri

Pendik-Kurtköy’de hayata geçirilen Atlantis Premium’da yer alan tüm ofislerin satış süreci sona erdi

Atlantis Ofisleri’nde metrekaresi 3 bin 500 TL!

Kurtköy-Pendik'te hayata geçen Atlantis Premium projesi kapsamında son 2 ofisin satışı devam ediyor. Projede teslimler hemen yapılıyor

Atlantis Ofisleri Kurtköy'de metrekaresi 3.500 TL'ye, son 2 ofis!

Atlantis Premium projesi kapsamında son 2 ofisin satışı devam ediyor. Projede teslimler hemen yapılıyor

Axis İstanbul Ofisleri ulaşım bilgileri!

Arka girişinin Demirkapı metro istasyonuna bakan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Ofisleri ulaşım bilgileri kapsamında Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Axis İstanbul Ofisleri satılık!

Ofis alanları 74 metrekareden başladığı projede lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Ofisleri satılık ofisler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek.

Axis İstanbul Ofisleri teslim tarihi!

Lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Ofisleri teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayında yapılacak.

Sur Yapı Axis Ofisleri nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen ve İstanbul'da inşa edilen Sur Yapı Axis Bayrampaşa projesinde ofis fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Peki Sur Yapı Axis Ofisleri nerede?

Loft Up Ofisleri teslim tarihi!

6 ofisi bulunan proje İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Tavan yükseliğinin 7,60 metreden oluştuğu Loft Up Ofisleri teslim tarihi ise 12 ay sonra gerçekleşmesi planlandı.

Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği Axis İstanbul'da ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Proje Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Loft Up Ofisleri fiyat listesi!

Loft Up Ofisleri fiyat listesi kapsamında projede metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den satışa sunuluyor. Proje içerisinde çift katlı özel otoparklar ve ayrıcalıklı concierge hizmetler bulunuyor.

Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Tatar Yapı Ataşehir projesinin home ofice binası 10 katlı olarak, mini plaza binası ise 3 katlı olarak tasarlandı. Proje toplam 7 bloktan oluşuyor. Peki Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Karakaş Atlantis Kuyumculuk Bakırköy'de konut yapacak!

Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon Sanayii ve Ticaret A.Ş., Bakırköy'de bulunan 815 metrekarelik arsasını konut alanı olarak düzenlemeye başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri iletişim!

Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri'nin lansmanı 22 Nisan günü yapılacak. Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Projenin basın toplantısı 22 Nisan'da yapılacak.

Maltepe Adam Kule Ofisleri!

Maltepe Adam Kule Ofisleri 30 kat şeklinde yükselecek. Tek blok şeklinde yükselecek olan proje Maltepe Dragos'ta hayata geçirliyor. Projedeki ofisler lansman öncesi 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri nerede?

Ofis, konut ve alışveriş alanlarından meydana gelen Maslak 1453 projesi 314 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri nerede?

Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri!

Lansmanı bu ay içerisinde yapılacak olan Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor. Fatih Ormanı'na komşu konumda yükselen proje 314 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Atlantis Ofisleri Haberi

Atlantis Ofisleri




Atlantis Premium projesi Grup Atlantis tarafından Pendik-Kurtköy’de hayata geçirildi. 29 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projenin arsa alanı ise 8 bin metrekare olarak belirlendi.



8 kat halinde tek blok olarak tasarlanan Atlantis Premium projesi 239 adet home ofisten meydana geliyor. Projedeki ofislerin tamamı satılmış durumda.


 

27 metrekarelik kapalı alanın yer aldığı projede kapalı otopark, restoran, kafe, fitness center, yüzme havuzu gibi hizmetler...