04 / 05 / 2024

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat adres

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat adres

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azız Alsoud ve Fahad Aljohanı ortaklığında kuruldu.

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadiköy’de Mete Gürel tarafından kuruldu.

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Aytek Mutlu ve İbrahim Umut Berker ortaklığında kuruldu.

Atlas Global Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Global Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Atlas Zemin Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Zemin Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ramazan Sait tarafından kuruldu.

Atlas Sineması, İstanbul Sinema Müzesi ile birlikte açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada restorasyon çalışmalar tamamlanan tarihi Atlas Sinemasının kapılarını açacağını belirtti.

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Asteria Gold Emlak Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asteria Gold Emlak Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Areezoo Sayadi Seyedi ve Fadime Güney ortaklığında kuruldu.

Gold Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hanıyeh Zareı ve Reza Gholızadeh Sarvarı tarafından kuruldu.

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli Ahmad Monir Wisho tarafından kuruldu.

Atlas Airtour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Airtour Turizm Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naser Babahadı tarafından kuruldu.

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özkan, Maher Hussein Ismail Abulefeh ve Mikdad Alzghoul ortaklığıyla kuruldu.

Bakırköy Gold Suit Otel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Gold Suit Otel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Keskin tarafından kuruldu...

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alıcı tarafından kuruldu. 

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat adres Haberi

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat adres

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azız Alsoud ve Fahad Aljohanı ortaklığında kuruldu.
 

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
A Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde veyurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetleriniyürütmek. B Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları içinher türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.Ogrenci ve personel tasımacılıgı yapmak.Her turlu hava,deniz, kara vasıtaları ile sehir ici, sehirler arası ve uluslararası yolcu tasımacılıgı yapmak C Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi...