22 / 05 / 2024

atlas group etiler

atlas group etiler

İstanbul’un en lüks ve gözde semtlerinden Etiler’de çevre dostu bina olarak inşa edilen Nisbetiye On, altın sertifika almaya hazırlanıyor.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Atlas Group: Minimalizm kendini gayrimenkulde tiny houselar ile gösterdi!

Şehir hayatından sıkılanlar çözümü tiny houselara yatırım yapmakta buluyor. Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, konut sektöründe tiny house’ların yerini değerlendirdi. 

Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'deki inşaat çalışmaları başladı. Peki Tay Group'un Etiler’deki konut fiyatları ne kadar? İşte Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Four Seasons Etiler projesinde düğmeye basıldı! İşte Four Seasons Etiler projesiyle ilgili tüm ayrıntılar! 

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'de inşaat başladı. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 600 bin dolardan başlıyor...

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Öcal tarafından kuruldu. 

Atlas Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özbey tarafından kuruldu. 

Yiğit İDK Group Etiler'de kentsel dönüşüme giriyor!

Yiğit İDK Group İstanbul’un en değerli topraklan üzerinde yer alan Etiler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladığını belirtti.

Etiler Belediye Sitesi'nin yerine rezidans geliyor!

Etiler'de Akmerkez'in hemen karşısında konumlanan Belediye Sitesi müteahhitlerin dönüşüm avında. Siteyi dönüştürmeye talip olan Astaş ile Yiğit Group ve Sinanlı Yapı Ortaklığı'nın site malikleriyle görüşmelere başladı.

Etiler'deki Belediye Sitesi paylaşılamıyor!

Etiler'de Akmerkez'in karşısında bulunan Belediye Sitesi bir türlü paylaşılamıyor. Astaş Gayrimenkul'ün 2014'ten beri maliklerle anlaşmaya çalıştığı site için şimdi de Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı devreye girdi.

Happy Tour Group Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Tour Group Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile bin 20 Ekim'de Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Etiler Apartmanı' nda kuruldu.

Atlas Group, Arabistan'da 128 bin konut yapacak!

Toplamda 2 milyar dolarlık bu projenin iki etaplık kısmına imza atacak olan Atlas Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, yabancı ortaklarıyla yakında projeye başlayacaklarını söyledi.

Mekke'deki yeni şehrin iki etabını Atlas Group inşa edecek!

Mekke 'deki yeni şehrin iki etabını inşa edecek Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, Mekke 'deki ' Mekke Gate Projesi 'nde yer alacaklarını söyledi.

Atlas Group Suudi Arabistan'a şehir kuracak!

20 etaptan oluşan projenin 2 etabını yapım işini bir yabana ortakla birlikte Atlas Group üstlendi. Atlas Group Başkanı Mehmet Ceylan, 2 milyar dolarlık bir işe imza attıklarım ve çok yakında projeye başlayacaklarım söyledi.

atlas group etiler Haberi

atlas group etiler


Çevreye duyarlı ve çevre dostu bina olarak inşa edilen İstanbul’un yeni yaşam merkezi Nisbetiye On, Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) sertifikasına başvurarak, altın sertifika alacak.

LEED, ABD'deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından geliştirilen bir dizi kriterler listesinden oluşuyor. Nisbetiye On da bu kriterlerin bütününe uyarak, çevre dostu bina olarak tasarlandı. 


Plastik ve kurşun yok

Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, Nispetiye On projesinde; şantiyenin kuruluşundan, çıkarılan toprağın nereye gideceğine kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar tasarladıklarını belirti.

Ceylan, “Malzemeleri taşıyan kamyonların tekerlekleri bile yıkandı. Binanın inşasında bütün malzemeler geri dönüşümlü olanlardan kullanıldı. Ayrıca binanın iç kaplamaların hiçbiri plastik ya da kanserojen madde içermiyor, kullanılan boya da özel olarak seçildi. Zemin kaplamalarda da lamine veya masif parke kullanılırken, yer döşemelerinin...