15 / 05 / 2024

atlas jet uçakları

atlas jet uçakları

Havayolu şirketi Atlasjet, Airbus ile liste fiyatıyla hesaplandığında 3 milyar doları bulan 30 adet yeni Airbus 321 ceo modeli uçak siparişi için mutabakat zaptı imzaladı.

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

Ucuz uçak bileti kampanyaları peş peşe geldi! Anadolu Jet ve THY müjdeyi verdi...

THY ve Anadolu Jet'tin başlattığı ucuz bilet kampanyası gündemde yoğun ilgi gördü. Peki ucuz bilet almanın şartları neler? İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Dev şirket, 30 milyar dolarlık ihaleyi kaptı

Pentagon, Cuma günü yaptığı açıklamada Lockheed Martin firmasına F-35 uçakları için 7.8 milyar dolarlık bir sözleşme değişikliği ihalesi hakkını verdiğini açıkladı.

ASELSAN, yeni nesil cenk uçakları için hedefleme sistemi geliştirecek

Alınan bilgiye göre, ASELSAN, hava platformuna entegre edilen elektro-optik sistemlerin geliştirilmesine ve üretimine 1990'larda başladı. ASELSAN ürün gamındaki hava elektro-optik sistemlerden CATS ve ASELPOD yüksek adetlerle seri üretim rakamlarına ulaştı ve bunlar sahada aktif olarak kullanılıyor.

Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, Türkiye’de ilklerin kuruluşu olmaya devam ediyor. Yemeksepeti, bu kez de Marmaris’te bir ilki başardı. Ünlü h – ticaret platformu Marmaris koylarına Jet Ski ile teslimata başladı. İşte detaylar…

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

Rusya 36 ülkeye uçuşları durdurdu!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken Avrupa Birliği hava sahasını Rus uçaklarına kapatma kararı aldı. Rusya da Avrupa devletlerinin Rus uçaklarına hava sahasını kapatmasına karşın, Almanya ve Fransa dahil 36 ülkenin uçaklarına hava sahasını kapattı.

Jetısh İşletme Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Jetısh İşletme Yönetim Limited Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğuz tarafından kuruldu.

atlas jet uçakları Haberi

atlas jet uçakları


Havayolu şirketi Atlasjet, Airbus ile liste fiyatıyla hesaplandığında 3 milyar doları bulan 30 adet yeni Airbus 321ceo modeli uçak siparişi için mutabakat zaptı imzaladı. Konu hakkında bilgi sahibi iki kaynak, görüşmelerin devam ettiğini ve sipariş sayısı ile diğer detayların henüz nihayetlendirilmediğini söylediler. Sektör kaynakları, anlaşmanın şartlarına göre siparişin 30 adetin altına inebileceğini söylediler.               


Atlasjet ve Airbus konu hakkında yorum yapmadı. Atlasjet'in filosunda şu anda 19 adet Airbus A320 ailesi üyesi uçak bulunuyor.               


Atlasjet Genel Müdürü Orhan Coşkun 22 Ekim'de Reuters'a yaptığı açıklamada yaklaşık 50 uçak için değişik üreticilerle görüşme halinde olduklarını ve son aşamaya yaklaştıklarını söylemişti. Havayolu şirketine yakın bir kaynak, "Yapılan anlaşmaya rağmen Boeing ve bir...