18 / 05 / 2024

Atlas Yatırım Planlama iletişim

Atlas Yatırım Planlama iletişim

Atlas Yatırım Planlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nusret Argun, Fikriye Argun tarafından 57 milyon 218 bin 251 TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Atlas Taşınmaz Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Taşınmaz Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar tarafından kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Clg Atlas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Clg Atlas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Erhan Baykal ve Serkan Uysal ortaklığında kuruldu.

İnfinity Yatırım Planlama İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnfinity Yatırım Planlama İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Güller tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde yatırımın yönü de alanı da değişiyor!

Cushman&Wakefield ‘Yatırım Atlası 2018’ raporunun sonuçları açıklandı. Rapora göre yatırımın yönü de alanı da değişiyor...

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Aktülün, Cevdet Özdemir, Nurettin Danışman, İbrahim Cem Türe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Kale İmar Planlama Şehircilik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kale İmar Planlama Şehircilik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Onur Oral Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Atlas Yapı Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Yapı Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Necati Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Emine Serab Tekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 28 Ekim'de Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Atlas Yatırım Planlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Yatırım Planlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nusret Argun, Fikriye Argun tarafından 57 milyon 218 bin 251 TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Gezonline'ın yatırım maliyeti 150 bin euro!

Yaklaşık 2 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Türk girişimi online seyahat planlama sitesi Gezonline.com'un, yatırım maaliyeti 150 bin euro. Gezonline'nın, 125 binden fazla otel seçeneği var.

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan "proje" açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. (EPP) ile yapılan Ek Protokolü Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Melikgazi'nin gelişim ve yatırım stratejisi muhtarlarla belirleniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nin gerek beş yıllık gerek ise yıllık yatırım planlama ve stratejik planların Katılımcı Demokrasi anlayışı ile mahalle muhtarları ile belirlendiğini söyledi...

Atlas Yatırım Planlama iletişim Haberi

Atlas Yatırım Planlama iletişim

Atlas Yatırım Planlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nusret Argun, Fikriye Argun tarafından 57 milyon 218 bin 251 TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Atlas Yatırım Planlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)  


Atlas Yatırım Planlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Okul Sokak, Altunizade Apartmanı, F Blok, No:1/F...