28 / 04 / 2024

Atletico Madrid stat

Atletico Madrid stat

Atletico Madrid'in yeni stadı tamamlanma aşamasına geldi. Wanda Metropolitano Stadında çatı montajı bittikten sonra koltuklar takılacak.

İspanya kan ağlıyor, Real Madrid stat inşaatını durdurmuyor!

Corona virüs salgını sebebiyle bilançonun ağırlaştığı İspanya'da, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'daki yenileme çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor.

Atletico Madrid'den 60 milyon euroluk tesis yatırımı! 

Atletico Madrid, Wanda Metropolitano'nın yanında 42 bin metrekarelik altyapı tesisini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 60 milyon euroluk projenin 47 milyon eurosu wanda sports tarafından karşılanacak.

Atletico Madrid'in yeni stadında sona gelindi!

Atletico Madrid, 16 Eylül'den itibaren "Wanda Metropolitano" adlı 68 bin kapasiteli yeni stadında oynayacak.

Atletico Madrid'in yeni stadı tamamlanıyor!

Atletico Madrid'in yeni stadı tamamlanma aşamasına geldi. Wanda Metropolitano Stadında çatı montajı bittikten sonra koltuklar takılacak.

Atletico Madrid'e 220 milyon avroluk yeni stad!

Atletico Madrid bu sezon San Blas Canillejas mahallesinde 220 milyon avroluk bütçeyle inşa edilen yeni stadına geçecek.

Arda Turan parasını emlak sektörüne yatırıyor!

Geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olan Arda Turan, yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan'ın Boğaz’dan yalı baktığı iddia edildi.

Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor!

Arda Turan, İspanya’nın Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olmuş, sezonluk 8 milyon Euro’ya imza atmış.

Timsah Arena'nın açılışına Atletico Madrid geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumun açılış töreninde, 26 Ağustos'ta özel maçta Bursaspor ile İspanya'nın Atletico Madrid takımı karşılaşacak.

İspanya La Peineta Stadı'nın inşaatı 2016'da bitecek!

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, Vicente Calderon Stadı'na veda etmeye hazırlanıyor. İspanya La Peineta Stadı'nın inşaatı 2016'da bitecek.

Arda Turan: Gayrimenkule yatırım yapıyorum!

Yaklaşık 4 yıldır İspanya’da da 10 numaralı Atletico Madrid formasıyla Türkiye’yi temsil eden Arda Turan’la, çözüm sürecinden, faiz tartışmalarına, Türk futbol endüstrisinden yatırımlarına kadar birçok konuyu konuştuk.

Statü Plus Güzelyurt Residence Manisa'da yükseliyor!

Statü Plus kurucularından Sercan Sağlam, Manisa'da benzeri olmayan ve mimari değeri yüksek projelere imza atmak için yola çıktıklarını söyledi. Firma, Manisa'da Statü Plus Güzelyurt Residence projesini hayata geçiriyor...

İzmir'deki stat sorunlarına çözüm geliyor!

Mimar Erkut Tamay, İzmir spor gündeminin en önemli konusu olan stat sorununa çözümleri getiren projeler ürettiğini açıkladı. Tamay tek hayalinin İzmir kulüplerine büyük sıkıntı yaratan stat sorununa çözüm bulmak olduğunu ifade etti.

Futbolcu Arda Turan Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid’in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Tasarruflarını nasıl değerlendirdiğini anlatan Turan, Londra ve Madrid’de ev satın alacağını söyledi...

Atletico Madrid stat Haberi

Atletico Madrid stat

Atletico Madrid'in yeni stadı hizmete açılmak için gün saymaya başladı. Barcelona ve Real Madrid'i kıskandıracak statın inşaatı tamamlanıyor. 


2 Ekim 1966 yılından beri maçlarını Vicento Calderon'da oynayan takım bu sene maçlarını Wanda Metropolitano'da oynayacak.


68 bin koltuk kapasiteli stat 200 milyon euroya mal oldu. Çatı montajı bitme aşamasındaki statta koltukların takılması da başlayacak. 


Stat gelirini iki katına çıkarmayı hedefleyen Atletico Madrid yeni statyumunda VIP tribünler tasarladı. Stadın içinde restoranlar, konser salonları ve eğlence merkezleri yer alacak. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone stat inşaatında incelemelerde...