25 / 07 / 2024

atm yerleri kiralama

atm yerleri kiralama

Bankalar, işlek caddelerde şube açtıktan sonra, şubesinin olmadığı bölgelerde bankamatik (ATM) yeri kiralıyor. Peki dükkanda bankamatik kiralamaları nasıl oluyor? İşte dükkan içi bankamatik (ATM) kiralamaları...

Ataşehir'deki 87 ATM 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'deki 87 ATM alanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

ATM Yönetimi Kiralama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATM Yönetimi Kiralama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Ayhan tarafından kuruldu...

2002 yılında Tekstilkent hayal kırıklığı yaşatmış!

2002 yılında 300 milyon dolara inşası tamamlanan Tekstilkent, üyelerin ilgisizliği yüzünden büyük bir hayal kırıklığı yaşatmış. 487 bin metrekare alan üzerinde kurulu, 4 bin 244 işyerine sahip Tekstilkent'teki işyerleri boş kalmış.

Hacettepe Üniversitesi'nde kiralık 10 kantin yeri ve ATM ihalesi 15 Ekim'de!

Hacettepe Üniversitesi Kiralama Komisyonu Başkanlığı'ndan Hacettepe Üniversitesi'nde yer alan 10 kantin yeri ve ATM'yi 15 Ekim 2014 tarihinde Çarşamba günü toplanacak komisyon huzurunda 09.30 itibariyle kiraya veriyor.

Kira geliri vergisi ödeme yerleri!

Gayrimenkullerini kiraya veren mal sahipleri tarafından ödenen kira geliri vergisi, elde edilen gelirin istisna bedelinden yüksek olması halinde ödeniyor. Peki vergi nereye ödenir? İşte kira geliri vergisi ödeme yerleri...

2013'te 50 bin metrekareyle ofis kiralama rekoru kırıldı!

Ekonomide yaşanan canlanma ofis kiralarına da zirve yaptırdı. Cushman&Wakefield'ın raporuna göre 2013'te 50 bin metrekareyle ofis kiralama rekoru kırıldı. Kağıthane ve Ümraniye popüler ilçeler oldu...

Akplaza ofis projesi bitmeden çok sayıda kiralama talebi aldı!

Piyalepaşa Bulvarı'nda inşaatı süren 40 milyon dolarlık Akplaza ofis projesi bitmeden çok sayıda kiralama talebi aldı. Proje, madencilik alanında 84 yıllık geçmişi olan Akdağlar Group şirketlerinden Akdağlar İnşaat tarafında inşa ediliyor...

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gökgöz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Apartmanda hangi işyerleri açılabilir?

Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer alan esaslara göre kimi işyerlerinin apartmanda açılmasına izin verilirken kimi işyerlerinin apartmanda açılmasına izin verilmiyor. Peki apartmanda hangi işyerleri açılabilir?

Bağcılar'da pazar yerleri otoparka kavuşuyor!

Bağcılar'da pazar yerleri otoparka kavuşuyor. Esnaf, Bağcılar’ın birçok mahallesinde inşa edilecek olan otoparklı, sosyal tesisli ve yeşil alana sahip Pazar yerleriyle ilgili görüşlerini dile getirdiler.

ATM'ler ne kadar kira getiriyor?

TSKB Uzmanı Simge Sevin Aksan: ATM’ler çoğunlukla yaya ve araç girişinin bulunduğu katlarda yer almakta ve bulundukları AVM ortalamasına göre oldukça yüksek birim kiralar ödemektedir.

Emlak kiralama sözleşmesi!

Emlakçı aracılığı ile gayrimenkul kiralama işleminde bulunulduğu takdirde, emlakçı ile alıcı ve satıcı arasında "Emlak kiralama sözleşmesi" imzalanıyor. İşte emlak kiralama sözleşmesi örneği bu haberde...

Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemi, baharda Florya-Yeşilköy'e geliyor!

Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemi 'ni Kadıköy - Kartal sahilinde başlatan İSPARK, şimdi de 6 kilometre uzunluğundaki Florya - Yeşilköy arasındaki güzergâhta uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor.

atm yerleri kiralama Haberi

atm yerleri kiralama

Dükkanda bankamatik kiralamaları!

Bankalar, işlek caddelerde şube açtıktan sonra, şubesinin olmadığı bölgelerde bankamatik (ATM) yeri kiralıyor. Bankamatikler için hem araziler hem de dükkan içinden bir bölüm kiralanabiliyor. Peki dükkanda bankamatik kiralamaları nasıl oluyor? Arazide bankamatik kiralamaları nasıl oluyor?


Mal sahibi olarak sahip olduğunuz bir arazi üzerinde veya dükkanınızın bir bölümünü bankaların bankamatik kurmaları için kiraya vermek istediğinizi düşünelim. Bu durumda bankalar ile iletişime geçmeniz ve hangi bankanın hangi şekilde kiralama işlemlerinde bulunduklarını öğrenmeniz gerekiyor.


Kimi bankalar, müdürlük binalarında "kiralama" işlerini görüşebiliyor. Dükkanının bir kısmını veya arazisini bankamatik için kiraya vermek isteyen mal sahipleri bankalara teklifte bulunabiliyor.


Buna karşın kimi bankalar direkt olarak böyle bir teklif kabul etmiyor. Bankamatik yeri için arayış içinde olan bankalar, bu teklifi kendileri yaptıkları gibi, bankalara kiralama yeri bulan...