06 / 05 / 2024

atmaca grup gölet projesi

atmaca grup gölet projesi

Atmaca Grup Bahçeşehir Göleti çevresinde hayata geçireceği Bahçeşehir Park projesini 24 Ekim'de satışa çıkarıyor, projede gölete komşu evler 1.7 milyon TL'den, göletteki dükkanlar ise metrekaresi 35 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Keltek tarafından kuruldu.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Yozgat Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti mecliste!

Yozgat'ta yapılması planlanan Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Deniz tarafından kuruldu.

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatları iptal edildi!

İstanbul'da senelerdir gündemden düşmeyen Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi.

Kahramanmaraş Elbistan'da gölet yapılması talebi TBMM'de!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gölet yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

atmaca grup gölet projesi Haberi

atmaca grup gölet projesi


Bahçeşehir Göleti ihalesini 103 milyon TL teklifle kazanan Atmaca Grup Bahçeşehir Göleti çevresinde hayata geçireceği Bahçeşehir Park projesini 24 Ekim'de satışa çıkarıyor. 


Bahçeşehir Park projesinde gölete komşu evler 1.7 milyon TL'den, göletteki dükkanlar ise metrekaresi 35 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Gölet alanına dükkan, 2 yıl önce aldığı yan parselde ise konut inşa edecek olan Atmaca Grup iki ayrı projeyi Bahçeşehir Park adıyla tek bir projede topluyor. Bahçeşehir Park projesi, Bahçeşehir Gölet'in büyütüleceği alanda 99 bin 858 metrekare yüz ölçümündeki 607 ada 10 parselde hayata geçirilecek. Projede 130 rezidans daire, 130 cadde mağazası olacak. Bahçeşehir Park projesinin teslimlerinin 2017 Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor.


Neler olmuştu?

Bahçeşehir Göleti çevresini yapılaşmaya açan arsa satışı ihalesi 9 Nisan’da Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla duyuruldu. Başakşehir Belediyesi ilanda 607 ada 2,...