02 / 05 / 2024

Atmaca grup projeleri

Atmaca grup projeleri

Bahçeşehir göletini iki katına çıkarmak için kaynak arayan Başakşehir Belediyesi’nin çıktığı ihaleyi kazanan Atmaca Grup göletin girişini beton yapılarla kapatacak.

Bahçeşehir Park Projesi nerede inşa edilecek?

130 adet daire ve ticari birimden meydana gelecek Bahçeşehir Park Projesi, Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda hayata geçirilecek. Peki Bahçeşehir Park projesi nerede inşa edilecek?

Atmaca Grup Bahçeşehir Gölet ihalesinde en yüksek teklifi verdi!

İstanbul Bahçeşehir’deki gölet alanı ile ilgili ihale dün yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 103 milyon lira ile Atmaca Grup verdi. Atmaca Grup, Sunny markası ile ev elektroniği alanında faaliyet gösteriyor.

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Atmaca tarafından kuruldu.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

AB Grup, yurt dışında kazandığıyla Türkiye’de proje yapacak!

AB Grup, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konut projeleri hayata geçiriyor. AB Grup, yurt dışında kazandığı parayla Türkiye’deki konut projelerine finansman sağlıyor.

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

Sunny Silivri'de 50 bin dolarlık fabrika kuracak!

Atmaca Grup, Silivri'de satın aldığı 50 bin metrekarelik arazisi üzerinde yeni fabrika kuracak..

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Atmaca grup projeleri Haberi

Atmaca grup projeleri

Gölet alanında konut yapılması yasak olduğu halde milyonluk dairelerin satışlarına başlandı…


‘Kafe ve restoran olması planlanan yapılar en fazla 6 metre yükseklikte olabilir’ denilmesine rağmen bu sınırın aşılması halinde Bahçeşehirlilerin soluğu mahkemede alması bekleniyor.


Önce akaryakıt istasyonu ardından hafriyat çalışmaları derken Bahçeşehir göletinin önü beton yığınına dönme yolunda. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ‘ Göleti koruyacağız’ açıklamalarına rağmen yapılaşma için atılan adımlar bölgede yaşayanları tedirgin ediyor. Bölge halkının protesto ettiği gölet alanı ihalesini kazanan Atmaca Grup’un yapacağı projenin detayları belli oldu.


Gölet alanı ihalesini kazanan Atmaca Grup’un yapacağı projenin detayları belli oldu. Şirket, gölet alanına dükkân ile göletin girişindeki yan parsele lüks konut blokları yapıyor. İki ayrı projeyi ‘Bahçeşehir Park’ adıyla tek bir proje olarak pazarlayan şirket, gölete komşu evleri 1.7 milyondan,...