01 / 05 / 2024

Atmaca Grup ve MFA İnşaat Bahçeşehir Park Projesi

Atmaca Grup ve MFA İnşaat Bahçeşehir Park Projesi

Atmaca Grup ve MFA İnşaat Bahçeşehir Gölet alanın genişletileceği alanda Bahçeşehir Park adıyla yeni projesine hazırlanıyor.Atmaca Grup Bahçeşehir Park Proje bilgileri kapsamında 130 adet daire ve 130 adet ticari birimden oluşacak.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Binkay tarafından kuruldu.

Kalkedon Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kalkedon Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Balı tarafından kuruldu.

Beka Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beka Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Bilal Habeşi Özer ve Kenan Biçer ortaklığında kuruldu.

Kls Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kls Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Onur Keleş tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Marsiv Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsiv Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Tuztaş ve Yasin Yay ortaklığında kuruldu.

Alturki Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alturki Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Alhadı I.Alı Khalfunı ve Jamal A.M. Alturkı ortaklığında kuruldu.

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketibugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Erik ve Ümmügülsüm Şen ortaklığında kuruldu.

Arya Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Derya Aslan Erol tarafından kuruldu.

Mbostan Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbostan Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostan ve Mehmet Bostan ortaklığında kuruldu.

Atmaca Grup ve MFA İnşaat Bahçeşehir Park Projesi Haberi

Atmaca Grup ve MFA İnşaat Bahçeşehir Park Projesi

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından Bahçeşehir Park Projesi 99 bin 858 metrekare büyüklüğündeki 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek.Projede Rezidans daireler için 11 katlı iki blok tasarlandı.




Atmaca Grup Bahçeşehir Park Proje bilgileri kapsamında 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birim olacak. Bahçeşehir Park projesinde en küçük daire 4+1 olacak.  Projede daireler 1,5 milyon TL'nin üzerinde fiyattan satışa sunulacak. Projede dükkanların metrekare birim fiyatının ise 30 bin TL üzerinde başlaması öngörüldü.


Bahçeşehir Göleti çevresindeki alanlarda sosyal tesis ve restoranlar inşa edilecek. Göletin büyütüleceği alanda da Bahçeşehir Park Projesi için çalışmalar devam ediyor.


Atmaca Grup, bu...