07 / 05 / 2024

ATO özbekistan davet

ATO özbekistan davet

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ''Özbekistan'da birçok Türk müteahhitlik şirketi faaliyette bulunuyor. Onların yanında müşavirlik firmalarının da hizmet vermesini istiyoruz'' dedi.

Türk müteahhitlerine Özbekistan'dan davet!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığında Özbekistan temaslarında bulunan heyette yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk müteahhitlerin kamu- özel işbirliği (KÖİ) projelerinde kazandıkları tecrübeyi paylaşmak üzere Özbek yetkilileri Türkiye’ye davet etti.

Türk müteahhitlerine Özbekistan'dan davet!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ''Özbekistan'da birçok Türk müteahhitlik şirketi faaliyette bulunuyor. Onların yanında müşavirlik firmalarının da hizmet vermesini istiyoruz'' dedi.

Özbekistan'dan Türk müteahhitlere davet!

Türkiye ve Özbekistan arasında özellikle yapı ve inşaat sektöründeki işbirliği her geçen gün güçleniyor. İki ülke, 'kazan-kazan' ilkesi ile ortak çalışmalara yoğunlaşacak.

Ato Ltc İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ato Ltc İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Maziat Çelik, Zina Karacehennem ve Abdulsalam E.A. Fıheed ortaklığında kuruldu. 

Özbekistan'ın en büyük rüzgar santralini Türk şirketi inşa edecek!

Özbekistan'ın en büyük rüzgar santralini Türk şirketi yapacak, santralin inşaatı 2020 yılında tamamlanacak.

Yeni Havalimanı açılışına Alman müteahhitler davet edilsin!

İstanbul'daki yeni havaalanının 29 Ekim'deki açılış törenine Alman Cumhurbaşkanı ile Alman Başbakanı mutlaka davet edilmeli...

Özbekistan’dan Türk devlerine yatırım daveti!

Albayrak Holding’i ziyaret eden Özbekistan İpoteka Bank Başkanı Omon Musayev, ülkesindeki iş imkanlarını anlatarak, Türk devlerine yatırım çağrısı yaptı.

Özbekistan'ın otoban projesi Cengiz-Kalyon-Kolin'e emanet!

Özbekistan'daki ilk ücretli otoban projesini Türk şirketleri konsorsiyumu Cengiz-Kalyon-Kolin yapacak. Proje ile Taşkent-Semerkant arasındaki mesafe 2 saate düşecek.

İran'dan Türk inşaat şirketlerine davet!

İran Yol ve Şehircilik Bakan Danışmanı Feridun Pirloren, Türk inşaat şirketlerini İran'a yatırım yapmaya davet etti. İran'daki inşaat projelerinde Türk müteahhitleri imzası olacak.

İran'dan Türk müteahhitlere davet!

İran Yol ve Şehircilik Bakan Danışmanı Feridun Pirloren, Türk müteahhitlerini İran'daki inşaat projelerine yatırım yapmaya davet etti

Erdoğan'dan Kanal İstanbul için Güney Afrika'ya davet!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Boğazı'na eş olacak son derece stratejik proje olan Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu konuda Güney Afrika'nın girişimcilerini de ben şimdiden ülkemize davet ediyorum" dedi...

Türk müteahhitlerine Senegal’den yatırım daveti!

Senegal Büyükelçiliği Müsteşarı ve İktisadi Ofis Şefi Cheikh Diallo, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Diallo, Türk müteahhitlik firmalarını Senegal'e yatırıma davet etti.

Gayrimenkul sektörü ATO'da buluştu!

ATO Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) iş birliği ile düzenlediği “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Bilgilendirme Toplantısı” ATO Meclis Salonu’nda gerçekleşti...

ATO özbekistan davet Haberi

ATO özbekistan davet

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye ile Özbekistan arasında yer alan ticaret hacminin 1,8 milyar dolar düzeyinde bulunduğunu kaydederek "Hem Özbekistan'ın 25 milyar dolar düzeyindeki ticaretini hem de bu ticarette Türkiye'nin payını daha yukarıya taşımalıyız." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ATO'dan yapılan yazılı açıklama kapsamında, Özbekistan'ın tarihi İpek Yolu üzerindeki şehri Semerkant'ın Akderya ilçesi Belediye Başkanı Abilov Feruz Nematullayevich ve beraberinde bulunan heyet Baran'a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Baran, ATO olarak Özbekistan ile ticaret hacmini daha yüksek düzeye çıkarmak için her türlü iş birliğine hazır olduklarını kaydetti.

Özbekistan ile Türkiye'nin tarihi bağları bulunduğunun altını çizen Baran, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye ile Özbekistan arasındaki ticaret hacmi 1,8 milyar dolar düzeyinde. Hem Özbekistan'ın 25 milyar dolar düzeyindeki ticaretini...