18 / 05 / 2024

ATO turizmi

ATO turizmi

Ankara Ticaret Odası (ATO)'dan yapılan açıklamaya göre Ankara Ticaret Odası (ATO) bünyesinde kurulan Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, Uluslararası Toplantı ve Kongreler Birliği'nin (ICCA) üyesi oldu.

Efe Bezci Kent İncek ve Ato Kooperatifi projelerini anlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

Tarkan, Karma albümünü Şato Miraval'da yaptı!

Tarkan'ın 'Karma' albümünü boşanma kararıyla dünyayı sarsan Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin sahibi olduğu Fransa-Provence'daki 'Şato Miraval'da yaptığı ortaya çıktı.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

ATO'dan kamu binalarının onarımı için 15 milyon TL bağış!

237 demokrasi şehidi ve binlerce gazi için başlatılan kampanyaya katılan şirket ve STK’lar maddi yardımlarıyla örnek dayanışma sergiliyor. ATO, kamu binalarının onarımı için 15 milyon TL bağışladı.

ATO'dan Faruk Özlü’ye ziyaret!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Meclis Başkanı Nuri Gürgür, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi, Emre Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sancaktepe, Osman Gazi Mahallesi'nde açıldı.

Şanlıurfa turizmi Kızılkoyun projesiyle canlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kızılkoyun projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çitçi, "Urfa turizmi Kızılkoyun projesiyle bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Dorak Holding Kapadokya’da turizmi canlandıracak!

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

ATO, AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayırdı!

AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayıran ATO’nun kampanya detayları da netleşiyor. Lüks otomobillerin de yer aldığı hediye çekilişleri yakında...

İzmir Selçuk'ta inanç turizmi yapılacak!

2017'de düzenlenecek Uluslararası İnanç Turizmi'nin Selçuk'ta yapılması için aday olduklarını açıklayan Başkan Bakıcı, "Ayrıca Bülbül Dağı eteklerine Meryem Ana Heykeli dikiyoruz" dedi

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

ATO turizmi Haberi

ATO turizmi

Ankara Ticaret Odası (ATO)'dan yapılan açıklamaya göre ATO Başkanı SaJih Bezci, ICCA üyelik belgesini ATO Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Koordinatörü Seçim Aydın'dan aldı. 


Bu yılın basında büro kuran ATO, Ankara'nın kongre ve etkinlik turizminde bir destınasyon olması için çalışmalara da başladı. ATO Başkanı Salih Bezci, 'Türkiye'nin kongre turizminden elde ettiği gelir geçen yıl 2,5 milyar doları astı. Ankara dünya konrge turizmi pastasından mutlaka pay alacaktır"...