10 / 05 / 2024

Atölye 25 Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Atölye 25 Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Atölye 25 Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Pınar Gündüz, Murat Gündüz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Kadıköy, Şaşkınbakkal, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Atölye Heyday İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Atölye Heyday İç Mimarlık Anonim Şirketi Pendik'te Hayriye Pınar tarafından kuruldu.

T Design 25 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Design 25 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Tuğba Us Yirmibeşoğlu tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Atölye'ye Dünya Mimarlık Topluluğu'ndan çifte ödül!

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Atölye 25 Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Haberi

Atölye 25 Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Atölye 25 Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Pınar Gündüz, Murat Gündüz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu. 


Atölye 25 Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.  B- Yurt içinde...