19 / 05 / 2024

Atölye Pazarlama Turizm adres

Atölye Pazarlama Turizm adres

Atölye Pazarlama Turizm Eğitim Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Beykoz, Göztepe'de kuruldu.

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Sarıtaş tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kaymak tarafından kuruldu.

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azize Şahin tarafından kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünlü tarafından kuruldu.

Bursa Kestel'de 5 taksitle, KDV'den muaf 2 atölye satılıyor!

Bursa ili Kestel Belediyesi, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahallede yer alan 2 adet asma katlı atölyeyi 5 taksit fırsatıyla satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

Elıtex Proje Pazarlama Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elıtex Proje Pazarlama Turizm İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta kuruldu.

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Bora Şalcı tarafından kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Atölye Heyday İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Atölye Heyday İç Mimarlık Anonim Şirketi Pendik'te Hayriye Pınar tarafından kuruldu.

Atölye Pazarlama Turizm adres Haberi

Atölye Pazarlama Turizm adres

Atölye Pazarlama Turizm Eğitim Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


Atölye Pazarlama Turizm Eğitim Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurtiçinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurmak işletmek, devretmek, devralmak, yurtiçi ve yurt dışında turizm organizasyonları ve gezi turları düzenlemek, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür tur ve organizasyonların biletlerini satmak, bunlara ilişkin rezervasyonları yapmak, yaptırmak. 2. Kamu ve özel şirket personeline ve kişilere özel ve her türlü eğitim ve öğretim ve danışmanlık hizmeti vermek. 3. Her türlü eğitim ile ilgili olmak üzere ses ve görüntü kasetleri ithal ve ihraç etmek bunları çoğalmak ve pazarlamak , buna bağlı olarak...