10 / 05 / 2024

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi Adres;

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi Adres;

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasin Taşay, Yıldırım Oğur ve Ozan Çelikkaya imzasıyla kuruldu.

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Terim tarafından kuruldu.

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

Birge Global Yapı Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birge Global Yapı Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Numan Sabit Emek tarafından kuruldu.

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Sm Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Tatlı tarafından kuruldu.

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keba tarafından kuruldu.

Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ada Global Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ada Global Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alp Doğan Akan tarafından kuruldu.

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kani Acar tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

Mona Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mona Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mona Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi Adres; Haberi

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi Adres;

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasin Taşay, Yıldırım Oğur ve Ozan Çelikkaya imzasıyla kuruldu.


Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; 1. Hertürlü endüstriyel tasarım, vitrin ve fuar stantları yapımı, Her türlü dizayn ve proje tasarım işleri yapmak, deniz ve kara nakil vasıtaları tasarımı ve imalatı, ithalatı, ihracatı, ve dahili ticaretini yapmak. Yukarıdaki çalışma konuları ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında açılacak bütün ihalelere girmek, fuarlara katılmak, sürekli ve süreksiz reklam yapmak. 2. Fuarlarda alınacak taahhüt işlerinde, iç mimari tasarım ve uygulamalarına ait işler yapabilir. 3. Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü mimari proje dekorasyon işleri yapmak, iç mimari alanında proje taahhüt işlerini yapmak projelendirme uygulama tasarlama ve düzenlenmesini yapmaktır. Bu...