15 / 06 / 2024

Atölye34 Mimarlık Danışmanlık şirketi

Atölye34 Mimarlık Danışmanlık şirketi

Atölye34 Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Çelebi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Kara ve Yunus Çağrı Kara ortaklığında kuruldu.

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atılgan Özel tarafından kuruldu. 

Maks Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maks Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Füzyon Mimarlık Tasarım İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Füzyon Mimarlık Tasarım İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Altan Sinan Cebecigil tarafından kuruldu.

Kurultay Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurultay Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurultay tarafından kuruldu.

Eskiz Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskiz Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Aydın tarafından kuruldu. 

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yağlı tarafından kuruldu. 

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Murat Petek tarafından kuruldu. 

Liona Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liona Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Aslan tarafından kuruldu. 

Penna Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Penna Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Taha Kemal Altıner tarafından kuruldu.

Atölye34 Mimarlık Danışmanlık şirketi Haberi

Atölye34 Mimarlık Danışmanlık şirketi


Atölye34 Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Çelebi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.


Atölye34 Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje hizmetlerinin yapılması.  Her türlü inşaat, taahhüt, hafriyat, nakliyat,...