08 / 05 / 2024

atsızoğlu inşaata yasak

atsızoğlu inşaata yasak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Atsızoğlu İnşaat, Kent-Bir İnşaat ve Öztürkler İnşaat'a 1 yıl süre ile ihalelere katılma yasağı getirdi

Aşçıoğlu inşaata komşuları dava aştı! Rahatsız olmasınlar diye tadilat yaptırdım...

Arnavutköy’de bir apartmana taşınan ünlü inşaat firması sahibi Cenk Aşçıoğlu’nun verdiği yüksek sesli partiler konut sakinlerini ayaklandırdı. 

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Emlakta Nostalji: 1942'de imar ve inşaata dair yeni yönetmelik!

1942 yılında toplanacak Umumi Meclis'in gündeminde kentin imarı ve yapılacak inşaata dair yönetmenlik varmış.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Soner Çetin: Projeye aykırı inşaata izin vermem!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremi nedeniyle inşaatların projeye uygun yapılmasının hayati önemini bir kez daha ortaya koyduğundan bahsederek, ''Projeye aykırı inşaata izin vermem” diye konuştu.

İSKİ tarafından inşaata başlanan arazi meclis gündeminde!

İSKİ tarafından dere yatağında olduğu ve inşaat yapılmaması gerektiği yönünde görüş verilmesine rağmen üzerinde inşaata başlanan bir arazi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

atsızoğlu inşaata yasak Haberi

atsızoğlu inşaata yasak

Milli Savunma Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Orman ve Su işleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ve Vakıflar Genel Müdürlüğü, bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi.

İhale yasaklarına ilişkin duyurular, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Milli Savunma Bakanlığı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı, Batuhan İnşaat Turizm İşletmeleri Dış Ticaret Anonim Şirketine 1 yıl süre ile ihalelere katılma yasağı getirdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı İlköz Makine İmalat Sanayi Ticaret Ltd. Ştine...