02 / 05 / 2024

ATÜ Ankara Duty Free mağazası

ATÜ Ankara Duty Free mağazası

LAMP 83, Ankara Esenboğa Havalimanı Geliş Terminali’nde yer alan ATÜ Duty Free mağazasını aydınlattı. Mimar Tuna Hakan Ersavaş ile birlikte çalışılan projede 600’ün üzerinde LAMP 83 aydınlatma aygıtı kullanıldı.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı! Sözleşme bedeli dudak uçuklattı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı. İşte tüm ayrıntılar...

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çatısı çöktü!

Ankara'da inşaat çalışması nedeniyle 8 katlı Açelya Apartmanı'nın temelinde kayma oluşması sonucu boşaltılmıştı. Kontrollü yıkımına başlanan apartmanın çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Düşen parçalar sonucunda çalışmalara ara verildi.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Kanal Ankara projesi için ilk adım atıldı!

Tartışmalara yol açan Kanal İstanbul ve Kanal Çeşme Projeleri ardından şimdi 'Kanal Ankara' projesi için adım atıldı...

Murat Kurum: Kanal Ankara'nın temellerini atıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İmrahor Vadisi'ndeki Kanal Ankara olarak bilinen yaklaşık 193 bin metrekarelik alanın da bugün temelini atıyoruz. 2019 yılı içerisinde büyük bir kısmını tamamlarız'' dedi.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Kartaltepe AVM'nin temeli atıldı!

MSB Grup Yapı tarafından Ankara'nın Polat ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan Kartaltepe AVM'nin temeli atıldı. MSB grup yönetim kurulu başkanı Mehmet BAKŞİ basın mensupları ile bir araya geldi.

Ankara Duru Beytepe'nin temeli atıldı!

Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından hayata geçrilen Duru Beytepe projesinin temeli atıldı. ''Ankara'nın en yeşil projesi'' sloganıyla yola çıkan projenin yüzde 84'ü yeşil alandan meydana geliyor.

Ankara Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temeli yarın atılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temel atma töreni yarın ünlü sanatçı Selda Bağcan ile atılacak.

Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı, Ankara'ya taşınıyor!

İzmir'in simgelerinden Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı'nı Ankara'da görünce şaşırmayın!.. Sinpaş GYO, Ege yaşamı konseptini Çankaya'da hayata geçiriyor. Üstelik iki projede de şimdiden yüzde 60 kazandırarak...

ATÜ Ankara Duty Free mağazası Haberi

ATÜ Ankara Duty Free mağazası

Aydınlatma aygıtları üretiminin önde gelen Türk firması LAMP 83, son projelerinden birinde Ankara Esenboğa Havalimanı Geliş Terminali’nde yer alan ATÜ Duty Free mağazasını aydınlattı. Mimar Tuna Hakan Ersavaş ile birlikte çalışılan projede 600’ün üzerinde LAMP 83 aydınlatma aygıtı kullanıldı. 


Lamp 83’ün uzun ömürlü, yüksek verimli ve önemli ölçüde enerji tasarrufu avantajı sağlayan ürün yelpazesi, bu prestijli proje için tercih sebebi oldu. 24 saat boyunca açık olan mağazada, düşük enerji tüketimiyle kuvvetli bir ışık elde edilmesi büyük önem taşıyordu. Yurt dışından Ankara’ya gelen ziyaretçilerin karşısına çıkan ilk mağaza olan ATÜ’de, ihtiyaç duyulan gerekli aydınlık seviyesinin yakalanması için, Lamp 83’ün yüksek verime sahip LED ürünleri Silverspot, SoloLED, WayLED ve şerit LED ile T5 floresan lambalı Ark Sarkıt ürünleri kullanıldı.


Mağazanın aydınlatması, mimar Tuna...