25 / 05 / 2024

aura residence teslimler

aura residence teslimler

Aura Residence, geçen iki yıllık süreç içinde yatırımcısına yüzde 40 prim kazandırdı. Satışları tamamlanan Aura’da lansman fiyatı 120 bin TL olan stüdyo daireler, bugün 170 bin TL’ye; 150 bin TL olan 1+1’ler ise 210 bin TL değerine ulaştı...

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

Mynar Life Residence'ta teslimler 2020'de! Yeni proje!

Fiyap İnşaat tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Mynar Life Residence projesinde 74 konut ve 1 ticari alan yer alacak.  Projede teslimler 2020 yılında gerçekleştirilecek. 

NG Residence'ta teslimler Haziran 2018’de!

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, 500 milyon TL’lik yatırımla estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesinde teslimler Haziran 2018’de başlıyor.

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.

Aura Residence Kartal'da 0,99 faiz avantajı! Hemen teslim!

Propa İnşaat imzasını taşıyan Aura Residence projesinde kalan son 6 adet 2+1 daire 410 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için fırsat!

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim olan Aura Residence Kartal'da 2+1'ler 410 bin liradan başlıyor...

Aura Residence Kartal’da son 6 daire için özel kampanya!

Aura Residence’daki son 6 daire için çok özel bir kampanyaya imza attı. Türk Ekonomi Bankası işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada 2+1 rezidanslar çok uygun ödeme planları ile sahiplerinin oluyor.

Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak!

Vav Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje Konya İl 'indeinşa edilecek Proje 2 blok şeklinde hayata geçirilecek. Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak.

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aura Residence B Blok Kartal'da kuruldu.

Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta!

Era Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Edirne Yesshill Residence projesinde toplam 21 adet daire yer alıyor. Tek blok şeklinde yükselen Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta yapılması planlanıyor.

Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te!

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Star Residence Çorlu projesinde toplam 134 adet daire ve 19 iş yeri bulunuyor. Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te gerçekleşecek.

Nisa Sac Metal İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Sac Metal İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Of tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Aura Residence Kartal'da kuruldu.

Green Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yiğit Çelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Kartal, Aura Residence, Soğanlık Yeni Mahalle'de kuruldu.

aura residence teslimler Haberi

aura residence teslimler


Gayrimenkul sektöründe 39 yıllık birikimle çok sayıda projeye imza atan Propa İnşaat, Kartal’daki Aura Residence’ın satışını ve teslimini tamamladı. Satışa sunulmasından bu yana geçen süreçte yüzde 40 değer kazanan projeden ev sahibi olanlar, 2 yılda kârlı bir yatırım yapmış oldular.